Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Begin 2018 is er een nieuwe organisatie binnen de hardstyle scene geboren genaamd ‘Doom Events’. Doom Events kwam begin dit jaar met het concept ‘The Rising Stars’ en hier geven ze volgende maand een vervolg aan.

De organisatie van Doom is van mening dat het hedendaags zeer lastig is voor de opkomende DJ/Producer om een plekje op een line-up te bemachtigen en je draaikunsten on stage uit te oefenen. Vaak wordt er door organisaties gekozen voor de ‘grotere’ namen en zijn deze elke week wel ergens te bezichtigen. Echter loopt er ook genoeg opkomend talent rond die ook zeker het bekijken waard is.

Na een hoop enthousiaste reacties over het debuut van DOOM, heeft de organisatie van Doom Events besloten een volgende editie te plannen. Deze staat inmiddels vast op zaterdag 15 september en zal plaatsvinden in ‘De Willemeen’ in Arnhem. De line-up bestaat weer uit nieuw aanstormend talent aangevuld met een aantal talentvolle opkomende headliners:

DOOM – The Rising Stars #2 line-up

Mind Dimension & The Purge
Riot Shift
Retaliation
MC Ludo & Qriminal
Ressurectz
Unknown Entities
Chordinatez & Instinct
DE&TE & Sanctuary
House and Monsterz
Hosted by: MC Barricade

Wil jij draaien op de tweede editie van DOOM?

Om het publiek en de opkomende talentvolle DJ’s/Producers nog meer te betrekken, zijn er 2 contests gestart door Doom Events.

Heb je er altijd van gedroomd om je eigen gemaakte track op een feest te horen? Dan is dit je kans! De openingsset van de avond wordt verzorgd door het duo ‘House and Monsterz’. Deze set zal bestaan uit de door jullie 10 ‘beste’ ingezonden tracks! Inzenden kan via demo@doomevents.nl en al het ingezonden werk zal nauwkeurig beluisterd en beoordeeld worden door de organisatie.

Voor meer informatie over DOOM – The Rising Stars en tickets, ga je naar de officiële website van het evenement. Mocht je geen update willen missen, meld je dan aan voor het Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Doom Events

Reacties

  • Marco 07 augustus 2018 - 20:56

    Ben benieuwd naar de 2e editie, De eerste was in ieder geval super gaaf!

    Quote

Reageren