Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Het festivalseizoen is in volle gang en daarbij komen heel veel gadgets van pas. Maar waar vind je deze artikel onder één dak? Bij het gloednieuwe FestivalSupply vind je al je festival artikelen in één winkel! Inclusief een unieke festival camping pick-up service.

Bekend van Freakyglasses.nl

De echte festivalliefhebber zal deze webshop al een hele tijd kennen. Als je op zoek bent naar festivalbrillen ben je bij Freakyglasses.nl al jaren aan het juiste adres. Maar ook veel handige gadgets waren al een tijdje te vinden op Freaky Glasses.

Maar dat is toch een partybrillen webshop? Dat dachten de eigenaren ook en daarom lanceren ze FestivalSupply, de webshop met alle festival artikelen op één plek.

Gadgets en outfits voor de echte festivalfreak

De mensen van FestivalSupply zijn goed op de hoogte van de problemen waar festivalgangers mee te maken kunnen hebben tijdens een feestje. Daarom kun je nu veel handige festival accessoires gemakkelijk en snel online bestellen in één winkel. Nieuw is bijvoorbeeld de FestiCharge draadloze powerbank, zodat de batterij van je telefoon wel gewoon een hele dag mee gaat – zonder gedoe met kabels. Daarnaast heeft de winkel ook merken zoals de populaire Partydop voor waterflesjes en FestiPlugs festival oordopjes. Voor festival outfits zoals fanny packs, festival waaiers en shirts zit je bij FestivalSupply ook goed.

Camping pick-up service

Om een weekend festival goed door te komen is een goede voorbereiding van groot belang. Al je festival camping artikelen kun je ook online bestellen bij FestivalSupply. Ze hebben de beste camping artikelen speciaal geselecteerd voor de festivalbezoeker. Zo hoef je niet meer na te denken over welke tent of campingstoel het beste is.

Je hoeft ook niet meer te sjouwen met al die camping spullen, want FestivalSupply heeft een handige pick-up service voor al deze spullen. Hierdoor kun je jouw bestelde artikelen op de festival camping ophalen, dit is uniek in Nederland.

Gratis festival oordopjes

Nieuwsgierig geworden? Dan is dit het moment om eens een kijkje te nemen in de webshop. Je ontvangt nu namelijk tijdelijk bij elke bestelling een gratis setje festival oordopjes. Ga voor meer informatie naar de website van FestivalSupply.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

Reageren