Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Het is alweer drie weken geleden dat de 15e verjaardag van Intents gevierd werd. The Ultimate Celebration was er één voor in de boeken. Naast dat er veel nieuwe muziek gedraaid werd, kwamen er ook aankondigingen van nieuwe samenwerkingen. Gisteren plaatste Frequencerz de video Get Wack – Intents Festival 2018, waarin zij bekend maakten met nog een collab te komen.

LEES OOK: ‘Rejecta en Frequencerz werken aan collab’

In de video die op de officiële website van het duo verscheen, nemen zij de kijkers mee achter de schermen bij Intents 2018. Daar praten zij met D-Sturb over het hosten van een stage op het festival, Frequencerz hostte de Indoor Mainstage vorig jaar namelijk samen met Warface. Maar dat is niet het enige waar de heren over praten, want ze hebben het ook over een collab tussen de twee en die afspraak staat vast.

De eerste collab van Frequencerz en D-Sturb komt eraan

De eerste samenwerking tussen Frequencerz en D-Sturb is dus een feit. Wanneer wij van deze track kunnen genieten, is helaas nog niet bekend gemaakt. Wel kun je deze DJ’s deze zomer nog zien op verschillende festivals. Onder andere Defqon.1, Decibel en The Qontinent staan bij hun allemaal nog in de agenda.

Omslagfoto via Frequencerz: Get Wack – Intents Festival 2018

Reageren