Peter de Valck
Door Peter de Valck

De Decibel camping (Festival camping checklist) is eigenlijk net een mini-vakantie met vrienden in eigen land. Vorig jaar zijn de faciliteiten behoorlijk uitgebreid om de Decibel weekend beleving nog vetter te maken en ook dit jaar kun je een hoop extra’s verwachten. Je hoeft jezelf dus geen moment te vervelen tijdens het Decibel weekend.

Want naast de Friday kick-off-, Saturday night- & Sunday Closing party zijn er allerlei faciliteiten en activiteiten te vinden, waarvan veel ook 24 uur per dag open is, zoals het 24-uurs café, de bioscoop en de gamehal. De bioscoop komt terug met meer ruimte, leuke films en love seats om te chillen en in de gamehal staan weer allerlei spellen klaar, zoals tafelvoetbal. De exacte invulling en programmering van het 24-uur café wordt later bekend gemaakt.

Nieuw dit jaar is de ‘Show Your Talent stage’. Hier kun je zelf onderdeel zijn van de area, door er aan mee te bouwen of door je DJ-kunsten hier te laten zien. Ook nieuw dit jaar is de karaokebar waar jij je zangkunsten kunt vertonen. Maar je kunt ook samen met je vrienden op ontdekking in de speciale Decibel Escape room! Lukt het jullie om op tijd te ontsnappen?
decibel camping 2016
Tevens kun jij je haar weer laten doen of je laten opmaken. Een team van kappers en visagisten staat voor je klaar. Zo ben je helemaal fris, fruitig én ready to go voor een nieuwe dag vol party. Duik dan gelijk samen met je vrienden de photobooth in en leg jullie herinneringen vast op foto.

Wil jij in absolute topvorm blijven? Rekken en strekken doe je tijdens de Decibel workout op zaterdag- of zondagochtend. Verder is er een sportveld waar je met je vrienden lekker een potje kunt voetballen tegen mede Decibel weekenders. Schrijf jullie team in voor het Decibel voetbaltoernooi en win de cup met de grote oren.

Daarnaast vind je op het Central Plaza een uitgebreide foodcourt, campingwinkel, merchandise stand, lockers, infobalie en een stand waar je terecht kunt om je mobiele telefoon op te laden.

De WKND Party Ground vind je net als vorig jaar aangrenzend aan Camp West. Hier komt een grootse festivaltent en mini-kermis, met onder andere de populaire kamelenrace, een spookhuis en fun house. Bovendien zijn op Park East ook nog diverse faciliteiten, zoals een restaurant, snackbar, supermarkt en zwembad.

decibel camping 2016 2
De kaartverkoop van Decibel outdoor 2016 is afgelopen zaterdag van start gegaan. Tickets kun je hier bestellen, maar wacht niet te lang want Decibel outdoor is ieder jaar volledig uitverkocht!

Reageren