Juno Coolen
Door Juno Coolen

Here we góóóóó!

Get lucky tijdens BTB17, want deze Lucky 7 Edition wordt er weer één voor in de boeken!!

Alweer voor het zevende jaar is op 26 & 27 April de Jonhn Frostbrug in Arnhem het decor voor het leukste harde stijlen feest met Koningsdag en -nacht. Net als de voorgaande 6 jaar, zullen we de heerlijke Beat the Bridge sfeer weer tot leven brengen onder de wereld beroemde John Frostbrug.

Velen van jullie weten al jaren wat feesten op Koningsnacht en -dag betekent op Beat the Bridge en we gaan het dit jaar naar een nieuw hoogtepunt brengen. Met 2 bomvolle mainstages, met alleen maar top artiesten, gaan we jullie tijdens deze Lucky 7 Edition gelukkig maken met de beste hardstyle, raw, freestyle en hardcore!

We focussen ons dit jaar op de twee mainstages, die we vullen met artiesten die in de top 50 van de stemlijst staan. Hierdoor kunnen we het basisprincipe van Beat the Bridge handhaven, namelijk hoge kwaliteit voor een scherpe prijs! En ook de echte Beat the Bridge sfeer is hierdoor gegarandeerd!

Natuurlijk vaart de Desperado Crazy Cruise ook weer uit. Alle gekheid op een Rijncruise tijdens deze freestyle feest cruise. De hele stad heeft het er over als hij voorbij komt dreunen. Dat moet je écht een keer meegemaakt hebben!

Geweldig dat er al zoveel mensen voor Beat the Bridge gekozen hebben zonder dat de line-up bekend was! Maar nu gaan we de keuze ook voor de rest wat makkelijker maken.

Want wie staan er op het podium om het feest tijdens Koningsnacht en -dag naar een hoogtepunt te brengen? Natuurlijk de artiesten waar jullie op gestemd hebben…. We zullen je niet meer in spanning houden. Hier is hij dan, de lijst met helden en heldinnen die het oranje gevoel weer in ons los zullen maken op deze historische plek!

KINGSNIGHT 26 APRIL

BRIDGE STAGE
Frequencerz VS B-Front
E-Force
Noisecontrollers
Ran-D
Devin Wild
MC Renegade
FACTORY STAGE
Deetox
Partyraiser
Delete
Rebelion
Paul Elstak
RVAGE
MC Da Syndrome
CRAZY CRUISE
Freestyle Maniacs
MC The Russian

KINGSDAY 27 APRIL

BRIDGE STAGE
Radical Redemption
Warface
Frequencerz
Deetox
Frontliner
Regain
Miss K8
Psyko Punkz
Malice VS Rooler
Audiofreq
Airtunes
D-Licious
MC Renegade

FACTORY STAGE
Requiem
Destructive Tendencies
D-Sturb
Sub Sonik
Neophyte
Sub Zero Project Live
Titan
N-Vitral
D-Fence
Theracords The Opposition Live
Act of Rage
Physika
MC Da Syndrome

CRAZY CRUISE
Freestyle Maniacs
Dr. Rude
Outsiders
MC The Russian

Sla nu je slag door de wel HÉÉL voordelige Early Bird ticket te kopen. KINGSNIGHT 12,50 euro en KINGSDAY 17,50 euro. Of ga ALL-IN en koop een passe-partout ticket voor allebei de dagen voor 30 euro! Wees er snel bij, voordat we ons bedenken…

www.beatthebridge.nl/tickets

Reageren