Hard News
Door Hard News

Zet je schrap, want de dag is hier…. De complete line-up release voor de zaterdag van Intents Festival 2017! Met te gekke acts op de mainstage en de première van de nieuwe Gunz for Hire show als afsluiter. Dit jaar hosten Frequencerz & Warface de indoor mainstage wat natuurlijk garant staat voor keihard losgaan. Dikke battles, spectaculaire shows en alleen maar vette tracks. Natuurlijk kunnen de twee vette live acts van de twee hosts niet ontbreken, dus ook War Force en B-Freqz zijn ready to rock the stage.

Check de volledige zaterdag line-up van Intents Festival hier!

Nog meer harder styles? Ga dan lekker freestylen bij Outrageous!, keihard rammen op raw hardstyle bij de Fanaticz area of ga helemaal op in de beste melodic hardstyle tracks bij de Hard Island stage.

Liever nog een tandje harder? Ga dan helemaal los bij de Dynamite presents Partyraiser area. Deze area gaat dit jaar harder dan ooit met vette battles en live acts van o.a. Scarphase en Dr. Peacock.

Kun je niet kiezen of wil je gewoon even helemaal wat anders? Bij de Boombox area kun je genieten van de beste tracks van alle harder styles en wij zouden geen Brabants festival zijn als we niet ook een kroeg met het beroemde Brabantse sfeertje voor jullie klaar zouden hebben staan. Kom daar even lekker bij van al het feesten en geniet van een lekker koud biertje. Het programma van de kroeg volgt later.

Reageren