Hard News
Door Hard News

Sinds 2002 is Decibel outdoor voor de ware harde stijlen liefhebbers een begrip en voor velen van hen een vaste prik in hun festival agenda. Of je het dit jaar nu voor het eerst gaat beleven of al jaren traditiegetrouw naar Decibel gaat, een ding is zeker: op zaterdag 20 augustus 2016 zal je met duizenden mede-festivalgangers keihard losgaan op het mooiste festivalterrein van Nederland: Beekse Bergen te Hilvarenbeek

In de afgelopen 15 jaar heeft de organisatie vele hoogtepunten met jullie als trouw publiek beleeft. Van de extreme hitte tot aan de bizarre regendag van afgelopen editie. Het maakte allemaal niet uit, want steeds maakten jullie er een legendarisch feest van! En dat is waar zij het voor doen.

Waar Decibel ooit als eerste ‘harde festival’ begon met 4 area’s, is het inmiddels uitgegroeid tot Europa’s grootste dag-festival, waarbij alle muziekstromingen binnen de hardere stijlen vertegenwoordigd zijn met maar liefst 15 area’s. Wat het vooral uniek maakt is dat alle stages op Decibel gehost worden door eigen concepten van b2s, waarbij jaarlijks de roots maar ook toekomst van de scene vertegenwoordigd wordt op één festival.

Laat je op Decibel meenemen op reis door de verschillende area’s. Alle top DJ’s zullen aanwezig zijn, in een goede mix met jong en fris talent. Zij zullen jou van begin tot eind geen minuut stil laten staan. Ook de jongste telg in de b2s familie Extreme Loudness is weer aanwezig en krijgt na het grote succes van vorig jaar meer ruimte op het terrein.

Trailer
Kom alvast in de sfeer van Decibel outdoor 2016 met de trailer!

Line-up
Nieuwsgierig naar de line-up voordat jij je ticket koopt? Op massaal verzoek presenteren wij deze dan ook op 18 april. Zorg dat je dan de socials van b2s in de gaten houdt, voor Decibel’s dikste line-up ooit!

Voorverkoop festival tickets
30 april om 12.00 uur start de voorverkoop voor Europa’s grootste dag-festival; dan kun je jouw ticket bestellen via de b2s ticketshop. Je kunt eventueel ook gelijk je parkeerkaart, locker- of pendelbusticket mee bestellen.

Decibel outdoor – the weekend
Is één feest dag te weinig voor jou en je vrienden? Zorg dan dat je nog zo snel mogelijk een weekend ticket weet te bemachtigen. Je feest start dan al op vrijdag met de Friday kick-off party en je gaat op zaterdag nog een paar uur langer door op de Saturday nightparty. Keihard afsluiten tot je echt niet meer kan doe je vervolgens op de Sunday closing party.

Meer informatie en tickets voor Decibel outdoor – the weekend vind je hier.
Zorg dat je erbij bent op deze jubileum editie.

Reageren