Hard News
Door Hard News

Al dagen is het hét onderwerp van gesprek op Woonpark De Donksbergen: het mini-Dominator festival. Al voor het derde jaar op rij verrijken de bezoekers en organisatie van Dominator, samen met 10,000 HOURS, een dag van de bewoners op het park door Dominator in het klein naar Duizel te halen.

De voorbereidingen…

Voordat er gefeest kan worden, moeten er natuurlijk nog voorbereidingen getroffen worden. Samen met de vrijwilligers van Dominator maken de bewoners alles klaar voor het grote feest van vanavond. De versiering wordt gemaakt en opgehangen, iedereen wordt mooi gemaakt en de DJ’s in spe volgen een DJ cursus van de grootste held van bewoner Geert: DJ Bass-D.

mini-dominator
Naast de voorbereidingen voor het feest, worden er ook wat andere klussen geklaard op het park. Zo wordt onder andere de tuin geüpgraded met een mooie lounge set en de saaie badkamer om getoverd tot een prachtig zee-paradijs. Met koraal dat net echt lijkt en de mooiste zeewezens op het plafond geschilderd door DJ Amada.

En los op mini-Dominator!

Om 7 uur, is het dan eindelijk zo ver, het dak kan eraf! Iedereen staat te popelen om het feest te betreden. Voor binnenkomst krijgt iedereen nog een echt festival bandje, en dan kan het feest beginnen. Het feest wordt ingestart met wat top 40 tracks om even lekker in te komen, daarna worden de BPM steeds wat opgeschroefd.

foto: @[232306510283671:tomdomscom]
Het grootste deel van de bewoners heeft namelijk een gedeelde liefde: hardcore! Onder andere bewoner Patrick staat te genieten met een lach van oor tot oor, dit is de muziek waarop hij zich echt uit kan leven. Na de setjes van DJ Bass-D, Amada, en een aantal getalenteerde bewoners is het helaas weer tijd om de boel af te breken.

foto: @[232306510283671:tomdomscom]
Het was een top dag”, aldus Anita van Lunet Zorg, “Het liefste zouden we een contract voor altijd met jullie afsluiten!”

Dominator festival

Dominator is een jaarlijks hardcore festival georganiseerd door Art of Dance en Q-dance. Dominator is het grootste hardcore festival ter wereld, en wordt sinds 2005 georganiseerd. Meer dan 50.000 bezoekers uit verscheidene landen komen speciaal voor dit evenement naar Nederland. Dominator Festival 2017 vindt op zaterdag 15 juli plaats op het E3-strand in Eersel. Voor meer informatie, zie de website.

10,000 HOURS

De missie van 10,000 HOURS is om vrijwilligerswerk vanzelfsprekend te maken binnen de dance community. Sinds 2010 is er al meer dan 40.000 uur vrijwilligerswerk gedoneerd en de meter loopt nog steeds. Samen met festivals, dj’s en bezoekers zet de organisatie zich in om tijd te doneren aan maatschappelijke projecten en de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Uur voor uur doneert 10,000 HOURS tijd aan natuur, kansarme kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking, eenzame ouderen en daklozen. Voor meer informatie check de website van 10,000 HOURS.

Reageren