Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De heren N-Vitral en Radical Redemption steken weer de koppen bij elkaar voor een muzikale samenwerking. Met de caption: “We’ll Bite You in the Face Like Hannibal Lecter”, lijkt er een nieuwe collab aan te komen tussen de raw hardstyle- en hardcore producer.

Verschillende foto’s verschenen gisteren op hun social media, waarop Radical Redemption en N-Vitral samen in de studio te zien zijn. Het is niet de eerste keer dat de twee heren samenwerken. Zo kwam nog geen jaar geleden de track ‘Hover Through Hell’ uit, die gefeatured werd op het laatste album van Radical: The Road To Redemption. Nu Radical weer met een nieuw solo-event én een nieuw album komt in november, lijken de heren het succes van de eerste samenwerking te willen evenaren.

N-Vitral is ook zeker geen onbekende in het samenwerken met DJ’s uit verschillende (hardere) stijlen. Zo werkte hij eerder al samen met Warface voor de bekende ‘Fuck The Drum Machine’, en heeft hij ook al met Jack of Sound in de studio gezeten voor ‘Who You’re Fucking With’.

Radical Redemption & N-Vitral in de studio voor nieuwe track

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe track gereleased zal worden, maar het zou kunnen dat het (net als vorig jaar) op het nieuwe album van Radical Redemption zal verschijnen: Command and Conquer. Het gepaarde release-event staat gepland voor 3 november.

Omslagfoto via Facebook-pagina Art of Dance

Reageren