Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Het verlossende woord is dan eindelijk daar. Public Enemies, a.k.a. Digital Punk en Hard Driver, zijn dit jaar verantwoordelijk voor het QAPITAL anthem. Veel mensen hadden deze conclusie al getrokken, maar het officiële bericht is vandaag naar buiten gekomen. Dit bericht verscheen zojuist op de Facebook pagina van QAPITAL: “Get ready for the #QAPITAL radio show tonight (20:00 CET) at Q-dance Radio, hosted by anthem creators Public Enemies.”

Het anthem voor de 2017 editie van QAPITAL werd al gedraaid tijdens Ran-D’s X-Qlusive in de set van Digital Punk en Hard Driver en vervolgens ook in de set van Team Yellow op Hard Bass, waar Digital Punk ook deel van uitmaakte. Dat Public Enemies verantwoordelijk waren voor het anthem stond eigenlijk al vast, maar nu is het toch echt zeker.

Op 1 april is het alweer tijd voor de 5de editie van QAPITAL in het almachtige Ziggo Dome in Amsterdam. De Public Enemies zullen hier samen met o.a. Adaro, Frequencerz, Deetox en Phuture Noize de tent volledig afbreken met hardste kicks en de diepste basslines. Area 2 zal gevuld zijn met opkomende namen en talenten zoals Apexx, Clockartz en Malice. Kaarten zijn nog beschikbaar dus ben er snel bij en zorg dat jij dit spektakel niet mist.

Foto: QAPITAL

Reageren