Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

“Released from his burden, ready to let go of what is not necessary. His time has come.” Zojuist heeft Q-dance bekengemaakt dat niemand minder dan Phuture Noize de bekroning op zijn carrière zal ontvangen: een eigen X-Qlusive!

Q-dance maakte eerder al bekend dat de nieuwe editie van X-Qlusive dit jaar in mei zou plaatsvinden, waarschijnlijk in verband met de 20-jarige jubileumviering DEDIQATED. Zojuist onthulde Q-dance óók dat, na voorgangers als Da Tweekaz, Frequencerz, Ran-D, B-Front en Frontliner, het nu de eer aan Phuture Noize is zijn plek in te nemen in het Q-dance presents X-Qlusive repertoire!

Phuture Noize is inmiddels een meer dan gevestigde naam in de hard dance scene, en heeft op de grootste stages als Defqon.1, Qlimax en QAPITAL gestaan. Met zijn recente hit ‘My Beautiful Fantasy’ en natuurlijk zijn legendarische albums Black Mirror Society Pursuit of Thunder, is het zeker geen verrassing dat Q-dance hem wil belonen met zijn eigen X-Qlusive.

Phuture Noize krijgt zijn eigen X-Qlusive in de AFAS Live

Q-dance presents: X-Qlusive Phuture Noize zal op woensdag 20 mei 2020 – de dag voor Hemelvaart – plaatsvinden in de AFAS LIVE in Amsterdam. De kaartverkoop start zaterdag 1 februari via www.Q-dance.com, waar je binnenkort ook meer informatie zal kunnen terugvinden.

Omslagfoto via Instagram-pagina Stelt Photo

Reageren