Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Afgelopen weekend was het tijd voor X-Qlusive, het eerste Q-dance event van het jaar dat iedere editie in het thema staat van één artiest. Hij of zij krijgt de eer om een avond in de spotlight te staan en dit te vieren met een line-up welke hij zelf heeft samen mogen stellen. Dit jaar was het de beurt aan Mr. Firestarter, Ran-D.

Toen de line-up bekend werd gemaakt stond er een speciale ‘We Rule The Night’ showcase op de planning. Er was niet veel bekend over deze showcase, maar de volgende info verscheen al snel op zijn social media kanalen: “Now ready to continue kicking goals, Ran-D has proudly unveiled his next mission in the works! Titled “We Rule The Night,” this forthcoming musical project is set to change the face of Hardstyle, as this pioneer is prepared to overhaul and enhance the genre.”

Hoewel dit nieuwe muzikale project niet direct duidelijk maakt dat het om een album gaat, heeft Ran-D onlangs in een interview met Our House aangegeven het voornemen te hebben om een album te maken. “Ik heb nog nooit een album gemaakt. Dat zou ik wel ooit willen doen, maar ik moet wel achter mijn tracks staan. Daarom doe ik er soms ook wat langer over. Maar als dat niet gaat zoals ik wil, dan worden het losse EP’s.”

Een album of losse EP’s, het moge zeker zijn dat Ran-D in 2017 met een hoop nieuwe muziek gaat komen.

x-qlusive ran-dFoto: Q-dance

Reageren