Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Bezoekers van REBELLiON lopen dit weekend in de food area tegen een wel heel opvallende banner aan. Pre-register voor REBELLiON Outdoor Festival, luidt de boodschap. Het gloednieuwe festival gaat op 3 augustus 2024 op een nog nader te onthullen locatie plaats vinden.

De zon op je gezicht, een biertje in je hand en genieten van al het goeds wat de raw scene te bieden heeft. Klinkt dat als muziek in jouw oren? REBELLiON Outdoor Festival vindt volgend jaar zomer voor het eerst plaats op 3 augustus 2024. Het grootste RAW indoor evenement zet daarmee een nieuwe koers in en stort zich volledig op het festivalseizoen. Vanaf 2024 wordt een nog geheime locatie omgetoverd tot dé plek waar je als raw hardstyle liefhebber moet zijn.

REBELLiON Outdoor Festival: hét 100% raw evenement op het strand

Door de komst van REBELLiON Outdoor Festival overbrug je gemakkelijker die lange periode tussen andere grote festivals in Nederland. Dat houdt in dat je een stuk minder lang hoeft te wachten tot je weer volledig los kunt gaan op de muziek van al jouw favoriete artiesten. Verwacht een dag vol spectaculaire shows, extreme battles en unieke showcases op het strand.

Binnenkort wordt er meer informatie over de exacte locatie en de nieuwe plannen van REBELLiON Outdoor Festival bekend gemaakt. Op dit moment is het al mogelijk je te pre-registreren voor de ticketverkoop via deze link.

Koop de laatste zondagstickets voor REBELLiON – THE ECLIPSE

REBELLiON is inmiddels in volle gang en biedt vandaag het podium aan artiesten als Sickmode, Mutilator, D-Sturb en The Purge. De zaterdag is volledig uitverkocht, maar op dit moment zijn er wel nog een aantal tickets voor de zondag te koop. Echte raw liefhebbers mogen artiesten zoals Rooler, Cryex en Dual Damage natuurlijk niet missen, dus scoor snel je tickets voordat ook de zondag helemaal uitverkocht is.

REBELLiON outdoor festival

Headerafbeelding via REBELLiON / Kevin

Reageren