Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

In de afgelopen weken onthulde Q-dance vele details rondom ‘IMPAQT – Festival of Titans’, het nieuwe evenement dat op 7 september op Airport Weeze plaatsvindt. Na de line-up volgt er nu een aankondiging van de ‘The Titan Showcase’, het nieuwe show spektakel waarmee IMPAQT officieel ingeluid zal worden.

LEES OOK: Q-dance lanceert IMPAQT 2019 line-up

Q-dance en Sefa bundelen de krachten voor een nieuw project van de artiest. Twee uur voordat het officiële festival van start gaat zal een selecte groep bezoekers onder leiding van Q-dance namelijk het terrein inwijden. Deelnemers krijgen als onderdeel van een grote karavaan de kans om als eerste het terrein te ontdekken, te activeren en “de titanen en hun krachten te aanschouwen”. De nieuwe show experience zal uiteindelijk overgaan in de première van Sefa’s live-act.

Sefa is de afgelopen jaren natuurlijk gigantisch snel gegroeid. De jonge artiest heeft dan ook grote ambities: “Het is mijn droom om als artiest een beleving neer te zetten, waarin ik mijn inspiratie en muzikale visie kan laten samensmelten tot één geheel. We gaan met deze live act terug naar de oorsprong van mijn muziek. Het wordt een groots muzikaal spektakel’.”

“We gaan met deze live-act terug naar de oorsprong van mijn muziek”

IMPAQT 2019 – Festival of Titans vindt 7 september van 14:00 tot 02:00 plaats op Airport Weeze in Duitsland. Morgen op 25 mei om 13:00 start de verkoop van de Early Bird- en Titan-Tickets. Let op: wil jij de première van Sefa’s live-act en hiermee ‘The Titan Showcase’ meemaken, kies morgen dan voor de Titan tickets via de officiële Q-dance website.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren