Juno Coolen
Door Juno Coolen

Komende zaterdag is het dan zover: Qlimax, het indoor paradepaardje van Q-Dance. Voor velen het langverwachte moment dat Project One eindelijk weer op het podium verschijnt. De voorbereidingen zijn weer in volle gang, zodat het wederom een onvergetelijk editie gaat worden. Het GelreDome zal weer omgetoverd tot een ware beuktempel. Je zal meegenomen worden op een magische en muzikale reis.

Beide heren van Project One plaatsten onlangs een foto op Facebook met de quotes: ”Stay with the Project” & ”Move with the One”. Op deze foto’s is te zien dat Headhunterz & Wildstylez samen in de studio werken aan producties. Dus rest de vraag: komt of komen er een nieuwe Project One track(s)? Na een weekend van feesten plaatste Wildstylez eind oktober in ieder geval: ”Now back to (fantasy or) reality, have to re-master some stuff.”

hhz-wsDe eerste keer dat Headhunterz weer tijdens een hardstyle evenement verscheen, was op Defqon.1 Festival 2016 gedurende de set van Defqon.1 Legends. Een uniek moment in de hardstyle geschiedenis. Afgelopen zaterdag maakte Willem, ofwel Headhunterz, wederom even tijd vrij om op te treden op het hardstyle evenement van een van de belangrijkste personen uit zijn carrière namelijk The Prophet.

Reageren