Hard News
Door Hard News

Brennan Heart, B-Front, Frequencerz, Atmozfears, Digital Punk, Hard Driver, Darkraver, Jason Payne, Q-dance en Stichting 10,000 HOURS zoeken 500 trouwe Q-dance fans die zich willen inzetten voor de tweede editie van THE PROJEQT. THE PROJEQT wordt gehouden op zaterdag 20 mei op acht locaties in Nederland en is de grootste vrijwilligersdag voor jongeren met een beperking. Onze missie? Het doneren van zoveel mogelijk uren aan de meest kwetsbare jongeren in onze samenleving.

Speciaal anthem voor de PROJEQT

Brennan Heart doet een oproep aan alle hardstylers om zich in te zetten voor dit PROJEQT: “THE PROJEQT maakt zich hard voor mensen die niet kunnen beleven wat jij en ik ieder weekend mogen meemaken, daarom zet ik me samen met nog 7 andere ambassadeurs in voor THE PROJEQT! Let’s put some heart into Hardstyle!”. Speciaal voor THE PROJEQT gaat Brennan Heart een anthem maken wat binnenkort gelanceerd wordt. De opbrengsten van deze track worden gebruikt om jongeren met een beperking de dag van hun leven te geven.

projeqt 10.000 hours vrijwilligers hardstyle q-dance

Liefde voor hardstyle

“Hardstylers zijn een hechte community. Dit gaat verder dan alleen de liefde voor de muziek. Het gaat over verbroedering, het leven vieren, over vrij zijn en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dit doen we niet alleen op een feest maar ook in het dagelijks leven, daarom hebben we besloten om de kracht van hardstyle te gebruiken en ons samen in te zetten voor mensen die het hard nodig hebben”, zegt Rogier Wever van Q-dance. “Vorig jaar hebben we de eerst editie gehouden van de PROJEQT, het was zo’n groot succes dat we hebben besloten het dit jaar nog grootser aan te pakken”.

Feesten niet voor iedereen vanzelfsprekend

“Naar een festival gaan is voor jongeren de gewoonste zaak van de wereld. Alleen is dat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jongeren met een beperking willen ook graag feesten, de verbondenheid voelen of even lekker los gaan. Door een beperking is het vaak niet mogelijk om een festival te bezoeken”, zegt Nienke Bassle, General Manager van 10,000 HOURS. “Met THE PROJEQT halen we het Q-dance festival gevoel naar acht gezinsvervangende huizen in Nederland. We vinden het geweldig dat zoveel grote hardstyle dj’s en Q-dancers zich willen inzetten voor deze kwetsbare jongeren’’.

Join THE PROJEQT

THE PROJEQT wordt gehouden op zaterdag 20 mei. Registreren voor THE PROJEQT kan vanaf vrijdag 31 maart via www.theprojeqt.nl. Het is ook mogelijk om je eigen PROJEQT te pitchen.

Over Q-dance

Q-dance is als Nederlandse organisator van dance-evenementen wereldwijd marktleider binnen de hardere stijlen. Met grootschalige evenementen als Defqon.1 Weekend Festival, Q-BASE en Qlimax, die uitblinken op het gebied van artiesten, stage design, show en totaalbeleving, zet Q-dance al jarenlang de toon binnen de hardere stijlen. Voor meer info zie: www.q-dance.com.

Over 10,000 HOURS

De missie van 10,000 HOURS is om vrijwilligerswerk vanzelfsprekend te maken binnen de dance community. Sinds 2010 is er al meer dan 30.000 uur vrijwilligerswerk gedoneerd en de meter loopt nog steeds. Samen met festivals, dj’s en bezoekers zet de organisatie zich in om tijd te doneren aan maatschappelijke projecten en de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Uur voor uur doneert 10,000 HOURS tijd aan natuur, kansarme kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking, eenzame ouderen en daklozen. Voor meer informatie zie: www.10000HOURS.nl.

Reageren