Hard News
Door Hard News

600 festivalgangers steken de handen uit de mouwen tijdens THE PROJEQT op zaterdag 26 mei op 10 verschillende locaties in het land. Naar een festival gaan is voor jongeren met een verstandelijke beperking niet vanzelfsprekend. Toch willen ook zij graag feesten, de verbondenheid voelen of even lekker los gaan. Q-dance en 10.000 HOURS maken zich een dag lang sterk voor de meest kwetsbare jongeren in onze samenleving samen met de zes dedicated DJ’s Phuture Noize, Bass Modulators, Psyko Punkz, E-Force, Bass Chaserz, B-Front en 600 festivalgangers.

Grootste vrijwilligersdag in de hardstyle scene: THE PROJEQT

De festivalgangers die zich inzetten op deze dag zijn hardstyle fans met een hechte community. Dit gaat verder dan alleen de liefde voor de muziek. Het gaat over verbroedering, het leven vieren, over vrij zijn en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Dit doen hardstyle fans niet alleen op een feest maar ook in het dagelijks leven. Deze kracht zetten zij in op 26 mei voor jongeren voor wie dit niet vanzelfsprekend is.

Over 10,000 HOURS

De missie van 10,000 HOURS is om vrijwilligerswerk vanzelfsprekend te maken binnen de harddance community. Sinds 2010 is er al meer dan 40.000 uur vrijwilligerswerk gedoneerd en de meter loopt nog steeds. Samen met festivals, dj’s en bezoekers zet de organisatie zich in om tijd te doneren aan maatschappelijke projecten en de meest kwetsbare mensen in de samenleving. Uur voor uur doneert 10,000 HOURS tijd aan natuur, kansarme kinderen, kinderen met een verstandelijke beperking, eenzame ouderen en daklozen. Voor meer informatie ga je naar de site.

Mocht je interesse hebben om je in te zetten als vrijwilliger, meld je dan hier aan.

Omslagfoto via Facebook-pagina 10,000 hours

Reageren