Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Thyron heeft zojuist onthuld dat hij bezig is met zijn tweede album. De Nederlandse DJ heeft al eens eerder een hint gegeven op zijn socials, maar nu is het dan echt zover. De naam van het album is afkomstig van zijn persoonlijke worstelingen en doelen die hij heeft overwonnen.

LEES OOK: Thyron hint naar mogelijk nieuw album

Vier jaar geleden bracht Thyron zijn eerste album Lucid Dreams gratis uit, omdat hij door omstandigheden zijn toen tijdige platenlabel Fusion Records moest verlaten. Nu zit hij al een aantal jaar bij het label Gearbox Digital en in die tijd is zijn bekendheid erg gegroeid. Hierdoor draait Thyron op steeds meer grote evenementen zoals Intents Festival, The Qontinent, Fatality en Defqon.1.

De raw hardstyle producer bracht bij zijn huidige label onder anderen al een EP uit, genaamd Full Force. Voor deze productie werkte hij samen met Luminite en Physika, maar nu is het tijd voor zijn eigen album. My Way bevat 25 tracks waaronder veel solo nummers, maar ook collabs met Ncrypta, Luminite, Unresolved, Physika, Krowdexx en Pavo.

Tijd voor een nieuw Thyron album: My Way

Wanneer My Way wordt uitgebracht, is nog niet bekendgemaakt. Zijn eerste album showcase performance is op 25 mei tijdens Suppression Beach Invasion. De album tour van Thyron begint in Australië bij Masif.

Omslagfoto via Facebook-pagina Thyron

Reageren