Juno Coolen
Door Juno Coolen

Het is geen geheim dat de Tijdmachine de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt heeft. De populariteit van de muziek van ‘de gouden jaren van de hardstyle’ is de laatste jaren enorm gestegen. Er ontstaan steeds meer evenementen die de hardstyle van 2005 tot 2011 representeren. Daarbij groeien evenementen zoals de Tijdmachine explosief.

Het begon voor het evenement van Lose your mind in de Kdanz in Schagen, waarin een luttele 1700 bezoekers passen. Al gauw is het evenement verplaatst naar de Scheepsbouwloods in Amsterdam. Deze locatie heeft twee jaar lang gediend als thuisbasis voor de Tijdmachine. Mede doordat de laatste editie in de loods was uitverkocht, is het evenement verhuist naar diverse andere locaties. Afgelopen editie was het de beurt aan het Klokgebouw in Eindhoven, die een capaciteit heeft van 8500 bezoekers.

Door het grote succes van de Tijdmachine en Lose Your Mind zal het evenement nu verhuizen naar de ultieme bestemming: De Heineken Music Hall. Deze locatie is voor menig evenement succesvol gebleken. De Heineken Music Hall ontvangt jaarlijks 600.000 bezoekers en heeft een capaciteit van 5500 bezoekers.

tijdmachine

Reageren