Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Zoals we allemaal weten, is het dit weekend tijd voor het grootste weekend festival binnen de hardere stijlen. Nog maar een paar nachtjes slapen voordat we weer voet kunnen zetten op de holy grounds in Biddinghuizen. Ieder jaar pakt Q-dance weer groots uit om Defqon.1 onvergetelijk te maken. Denk aan de Terror Sit Down, een gigantische eindshow en Power Hour.

LEES OOK: ‘Dit is het programma van de Defqon.1 2018 livestream’

Alle weekend warriors zijn zich de hele week al aan het klaarstomen voor deze editie van Defqon.1 en ze zijn niet alleen. De afgelopen weken verschenen er namelijk video’s van verschillende artiesten die zich voorbereiden op de vijfde verjaardag van Power Hour. Al deze filmpjes hebben één ding met elkaar gemeen: iedereen is aan het roeien. Adaro, Rejecta, Frequencerz en MC Villain, allemaal doen ze mee. Maar, wat gaat er nou dan gebeuren tijdens Power Hour?

Get ready for the ultimate rowing challenge

Het antwoord op deze vraag is natuurlijk simpel, we gaan roeien. Maar je moet je wel voorbereiden op deze challenge en dit is hoe jij ervoor zorgt dat jij helemaal klaar bent voor dit verjaardagspartijtje van Power Hour. Via deze link kun je de beste opblaasboten en peddels vinden, perfect om het publiek mee door te roeien. Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat je lichaam klaar is voor deze ultieme inspanning. Daarom kun je dit filmpje kijken waarin Joel Beukers zijn biceps en rug traint, die oefeningen kun je mooi gebruiken om je alvast warm te roeien in de sportschool. Als je niet wilt dat al je kleding nat wordt, is zwemkleding ook noodzakelijk. Het kan namelijk zo zijn dat je bootje ineens omvalt. En tot slot is het goed eten en uitrusten voordat je begint aan dit roei-uurtje op Defqon.1 2018 Power Hour ook niet onbelangrijk.

Dus als jij onderdeel wilt zijn van dit onvergetelijke verjaardagsfeestje inclusief rowing challenge, zoek dan nog even een gaatje in je al zo drukke planning. Duik even snel een uurtje de sportschool in om je maximaal klaar te maken voor het roeien op Power Hour.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren