Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Sinds een aantal edities is hardstyle vertegenwoordigd op Tomorrowland. Ook dit jaar zijn de grootste artiesten uit de scene te zien op maar liefst vier stages van het Belgische festival. ID&T België maakte de line-up van deze editie bekend en oplettende mensen zagen hierop al iets vreemds. De naam van Warface is hierop namelijk twee keer terug te vinden: bij Loudness en bij Footworxx.

LEES OOK: ‘Loudness line-up op Tomorrowland 2018 bekendgemaakt’

Dat Youri Claessens, oftewel Warface, een set neerzet op de Loudness stage ligt voor de hand want dat is wat we van hem gewend zijn: raw hardstyle. Maar verrassend genoeg draait de End of Line DJ dus ook op de Footworxx stage, waar hardcore of harder gedraaid wordt. Het zou kunnen dat Warface hiermee aankondigt dat hij voortaan ook uptempo zal gaan produceren of misschien wel een set samen met Triax gaat neerzetten. De tijd zal leren wat de DJ bezoekers van het Belgische evenement gaat brengen.

Warface op Loudness en Footworxx stage op Tomorrowland 2018

Tomorrowland vindt plaats op recreatiegebied De Schorre in Boom (België). Dit jaar zal het evenement voor het eerst twee weekenden beslaan, van 20 tot 22 juli en een weekend later van 27 tot 29 juli. Voor meer informatie over het festival ga je naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Warface

Reageren