Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

WiSH Outdoor heeft grootse plannen voor deze zomer. Met de bekendmaking van de eerste namen uit de line-up (waar we veel unieke acts op zien staan), heeft de organisatie bovendien aangekondigd dat er ‘grote veranderingen’ aankomen voor het vernieuwde festival: met een compleet nieuw festivalterrein en een nóg groter aanbod voor hardstyle-liefhebbers.

LEES OOK: ‘De prachtige podia van WiSH Outdoor gaan de hele wereld over’

Het festival WiSH Outdoor is al jaren bekend bij de doorgewinterde festivalbezoekers, maar ook zij zullen dit jaar voor de nodige verrassingen komen te staan. Er komt een volledig nieuw terrein ‘met 4 onontdekte werelden’, de camping heeft een flinke upgrade gekregen en ook qua line-up gaat WiSH behoorlijk uitpakken met exclusieve acts en dikke b2b’s – al helemaal op het gebied van Hardstyle.

Want naast de vele verschillende muziekstijlen, krijgt (Raw) Hardstyle in het eigen District Overdrive en op de outdoor Mainstage (Dedicated) namelijk nog meer aandacht dan ooit te voren. Tijdens ‘A Weekend Adventure Awaits’ kun je hier drie dagen lang genieten van de grootste artiesten van dit moment. De eerste namen hiervoor zijn inmiddels onthuld!

Op zaterdag staan op de gigantische Dedicated-stage onder andere Rebelion Overdose (de eerste keer op een outdoor festival), de nieuwe show van Gunz For Hire, Atmozfears met zijn nieuwe live-act en nog héél veel meer. Daarnaast kun je dit jaar het hele weekend lang van vrijdag t/m zondag de grootste namen zien in District Overdrive. Check het eerste deel van de WiSH Outdoor line-up hieronder.

WiSH Outdoor krijgt mega upgrade op alle fronten: een weekendavontuur met de grootste namen uit de Hardstyle

WiSH Outdoor vindt plaats van vrijdag 1 juli t/m zondag 3 juli in Beek en Donk en tickets zijn vanaf nu beschikbaar via de officiële website van het festival. Bovendien wordt er binnenkort nog ‘een dikke hosting op vrijdag’ bekendgemaakt…

WiSH Outdoor 2022 Hardstyle line-up (tot nu toe)

Zaterdag

DEDICATED
B-Front
D-Block & S-te-Fan
Gunz for Hire Death or Glory
Rebelion presents Overdose LIVE
Refuzion
Sub Zero Project Renaissance of Rave LIVE
The Pitcher This is my sound
Hosted by Villain & DV8

THE MACHINE
Atmozfears: the reawakening
Bloodlust LIVE
Cryex vs Aversion
Deluzion pres. System Overload LIVE
D-Sturb
Galactixx LIVE
Invector
Jay Reeve
Jones
Primeshock
Ran-D
RE-GAIN ‘Square One’ LIVE
Riot Shift presents Dystopia LIVE
Sickmode ON
Sound Rush
Warface Forgotten Future LIVE

Zondag

DEDICATED
(Meer feest / all-round van Kris Kross Amsterdam tot Da Tweekaz)
Da Tweekaz
Mental Theo vs B-Front vs Zany

And many more to be announced!

Omslagfoto via Facebook-pagina WiSH Outdoor 

Reageren