Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zatox keert terug op het oude vertrouwde nest. In samenwerking met Scantraxx zorgt de Italiaan na meer dan 10 jaar voor een comeback van zijn beruchte Italian Hardstyle-label. “Een nieuw muzikaal avontuur staat voor de deur.”

LEES OOK: Stem nu op je favorieten van het jaar voor de Hardstyle Awards!

Classics-liefhebbers zullen de hits van Zatox’s Italian Hardstyle-label ongetwijfeld nog in het geheugen hebben. Onder andere het bekende ‘D.E.C.I.B.E.L.’-anthem en de meeschreeuwer ‘Raw Style’ werden een decennium geleden hierop uitbracht. Nu heeft de grootmeester uit het Mediterraanse land aangekondigd dat hij zijn label nieuw leven in blaast bij een oude bekende.

Vol met Italiaanse stormkracht bundelt Zatox opnieuw de krachten met Scantraxx. “The Italian Maestro Zatox is a name that is synonymous with the legendary legacy of the Harder Styles. His unique style, modern yet with signature classic Italian Hardstyle power, will be fully represented in the label.” Deze terugkeer wordt bovendien ingeluid met een gloednieuwe track.

Zatox: “Preparatevi ad un nuova era con Italian Hardstyle”

Zatox – ‘Drop The Bomb’ wordt uitgebracht op donderdag 1 december via de bekende streamingkanalen. Zatox heeft zelfs nog veel meer nieuwe muziek in huis: deze zal hij in een exclusieve showcase voor het eerst laten horen op het 20 Years of Scantraxx-evenement op zaterdag 3 december.

Omslagfoto via Facebook-pagina Zatox / Q-dance

Reageren