Hard News
Door Hard News
The Defqon.1 Shrine: A Display Of Dedication

Durf jij het aan om jouw meest out-raved paar Nike Air Max of een ander paar out-raved sneakers te offeren aan de Goden en zodoende Defqon.1 geschiedenis te schrijven? Dit jaar is er een plek waar jij hulde kan betuigen aan de de scene en het mekka van de hardere stijlen. Laat op de ultieme manier jouw toewijding zien door jouw meest gedragen festival ‘Maxies’ te offeren bij de Defqon.1 Shrine. De Shrine vind je achter de GOLD.

Defqon 1 shrine

Als de Goden tevreden zijn met je offer, dan kan jouw paar Air Max zelfs een nieuw leven tegemoet gaan als onderdeel van Defqon.1 2017. Alleen voor echte Weekend Warriors!
Het gehele weekend

The Big Chill

Wil je naast al dat hardere stijlen geweld ook even een moment om keihard te ontspannen? The Big Chill is voor iedere doorgewinterde Weekend Warrior de ultieme plek om tot jezelf te komen en je krachten te hervinden. Laat je onderdompelen door de St. Benhard crew. Zij brengen je met relaxte sounds perfect in de ontspannen sferen.

The big chill defqon 1

Ook voor alle hedonistische behoeften kan je terecht bij The Big Chill. Geniet van een heerlijk speciaal biertje bij de speciale bieren bar, of ga samen met je mede Warriors naar de waterpijp lounge. De Big Chill: jouw oase van rust op het mekka van de hardere stijlen.
Het gehele weekend.

Soccer En Stoelendans

Puur Nederlands plezier vind je op zaterdag en zondag bij Soccer & Stoelendans. Denk jij dat je de nieuwe Messi bent of houd je gewoon van tegen een balletje aan trappen, kom dan hierheen. Verzamel jouw sterrenteam, vind een geschikte tegenstander en laat zien wat jij in huis hebt tijdens een ouderwets potje voetbal.

Heb je toch meer zin in een ander soort lichaamsbeweging? Maak je dan klaar voor een spelletje happy hardcore stoelendans. Show jouw beste gabber moves, maar vergeet niet om op een stoel te belanden als de muziek stopt!
Zaterdag 12:00-20:00 & zondag 11:00-20:00

Cardboarders

De Cardboarders zorgen ervoor dat jij je kan onderscheiden van de rest op Defqon.1. Maak van jouw gekste ideeën realiteit. Wil jij een mega kartonnen T-Rex zijn, of heb je toch liever een groot zwaard? Alles is mogelijk bij de Cardboarders!
Zaterdag 12:00-19:00 & zondag 13:00-19:00

Cardboarders Defqon 1

Warrior Facepaint

Laat zien bij welke tribe jij hoort door middel van de Warrior Facepaint. Ben jij een echte RAW warrior? Laat het zien! Tip: ga met je gehele vriendengroep voor dezelfde facepaint en wordt een echte Defqon.1 tribe.
Zaterdag 12:00-19:00 & zondag 13:00-19:00

Arcade Hall

Helden van de arcade hal, het is tijd om helemaal los te gaan! Ga samen met je mede Warriors de strijd aan om de ultieme topscore in de Arcade Hall op Defqon.1. Heb jij het in je om te overwinnen?
Vrijdag 20:00-01:00, zaterdag 11:00-04:00 & zondag 11:00-04:00

Gabber Barber

Is je haar alweer een paar centimeter te lang en verlang je terug naar die oldschool gabber look? Zoek dan snel de Defqon.1 Gabber Barber op! De Gabber Barber is de specialist in de classic gabber look, en kan je tevens voorzien van een logo in je gloednieuwe kapsel.
Vrijdag 20:00-01:00, zaterdag 11:00-23:00 & zondag 11:00-19:45

Gabber barber defqon

Sai-Fi Medidation

Wil je na twee dagen keihard feesten je balans herstellen? Doe dan mee aan Sai-Fi Meditation bij THE BIG CHILL. Wij verzorgen matjes, maar je mag er natuurlijk ook zelf een meenemen. Sai-Fi Meditation is jouw moment om je spirituele zelf te ontdekken en je grenzen te verleggen. Onthoud wel dat stilte en rust hier centraal staan.
Zondag 11:00-13:00 bij The Big Chill

The Holy Terror Sitdown

De meest gestoorde ochtendmis vindt plaats bij de YELLOW. Terror meester Noisekick preekt pure vernieling tijdens onze favoriete religie: krankzinnigheid.
Zondag 11.00-11.30 bij de Yellow

Warrior Workout

De fitste Weekend Warriors verzamelen zich op zondag bij de MAGENTA. Ga samen met Alpha² een intensieve spin sessie aan, of laat zien hoe sterk jij bent op de mat. Warrior Workout: het perfecte middel tegen je kater!
Zondag 11.30-12.00 bij de Magenta

Reacties

  • E broersen 04 juni 2024 - 11:53

    heb je ook extream sport als bungie jumpen / helikopter vlucht of welness
    gr Esther

    Quote

Reageren