Hard News
Door Hard News

Hardshock Festival onderscheidt zichzelf al jaren als één van dé ultieme hardcore festivals. Op 15 april is High Energy events terug met een nieuwe editie op het Almere strand. Dit zijn de tien redenen waarom jij Hardshock Festival niet mag missen!

Hardshock Festival is bij de die-hards al jaren het hardcore festival bij uitstek. Waarom? Bij Hardshock Festival draait het maar om één ding: 100% Hardcore & Harder! (1). Geen enkel ander hardcore festival laat zoveel aspecten van de hardcore de revue passeren. Dat wordt dit jaar alleen maar beter, want Hardshock Festival is met zeven area’s dit jaar nog groter en beter dan voorgaande edities (2). Dat de invulling van het ultieme hardcore festival zorgvuldig gedaan wordt blijkt uiteraard ook uit de programmering want op Hardshock Festival staan meer dan 125 artiesten uit alle hoeken van de wereld die samen alle genres in de hardcore vertegenwoordigen (3).

mucci-17063Naast al die artiesten uit alle windstreken trekt Hardshock dan ook een grote following uit het binnen-en buitenland. Hierdoor is de sfeer natuurlijk ongekend, gewoon lekker jezelf zijn en 12 uur lang keihard ongegeneerd uit je plaat gaan (4)! Er is dan ook voor ieder wat wils en je kunt lekker laten en doen wat je zelf wilt. Van early hardcore, industrial, mainstream hardcore tot speedcore; alle genres en sounds uit de hardcore komen voorbij (5)! Dat daarbij niet voorbij wordt gegaan aan de decoratie is dan ook nog eens een dikke plus. De Mainstage wordt dit jaar nóg grootser en mooier dan ooit te voren, dit móet je zien (6)!

De programmering is ook om van te smullen. Tijd om even rustig aan te doen is er niet, want je ziet de meest unieke battles en showcases voorbij komen, zoals Promo vs. The Prophet, de Heresy Showcase en Traxtorm: La Famiglia (7). De locatie waar Hardshock Festival gehouden wordt is ook nog eens perfect. Het legendarische Almere Strand is uitermate geschikt als locatie om samen met je vrienden een dag volledig los te gaan (8). Daarnaast is de uitbreiding naar zeven area’s nog eens extra voordelig, want er is dan ook nog ruimte gemaakt voor maar liefst drie area’s met speciale hostings door PRSPCT, Hardcore Italia en The Third Movement (9). Na een lange dag met twaalf uur gas geven op het festival is het dan ook tijd om met je vrienden te verzamelen op de mainstage voor de spectaculaire eindshow (10)! Na twaalf uur keihard gas geven eindig je Hardshock Festival met een knallend kwartier vol show en vuurwerk.

Check hier de officiële trailer van Hardshock Festival en kom alvast gruwelijk hard in de stemming voor hét hardste en dikste hardcore festival van nu: Hardshock Festival. In de trailer zit ook een moddervette preview verwerkt van het officiële anthem die dit jaar gemaakt is door niemand minder dan D-Passion.

Reageren