Hard News
Door Hard News

Op 2 & 3 september zal het 7EAVEN paradijs voor het eerst haar poorten openen. In Alphen aan den Rijn zal het eerste weekend van september het gebied rondom de Zegerplas omgetoverd worden tot de zevende hemel.  7eaven staat voor het contrast tussen water en vuur en dag en nacht. Waar water en vuur normaal tegenpolen van elkaar zijn, probeert de organisatie van 7eaven deze twee extremen juist bij elkaar te brengen, net als de zeven kleuren van een regenboog.

Waar op zaterdag de beste hardstyle en house artiesten hun kunstje zullen laten zien en horen aan het publiek, zal dit op zondag worden ingevuld door techno en trance.  Overdag dansen in het zonnetje met de euforische tonen van onder andere Audiotricz en Atmozfears en wanneer de avond valt er een tandje bij gaat. Onder de sterren beuken we verder met Radical Redemption en Crypsis. Radical Redemption is niet meer weg te denken uit de hardstyle-scene. Met jaarlijks een eigen uitverkochte show, is hij één van de grote mannen in dit wereldje. Ook zijn partner in crime van Minus Militia zal deze avond aanwezig zijn. Dit kan alleen maar geweld uit de speakers betekenen met Crypsis op de line-up.  Aangevuld met artiesten als Max Enforcer, Luna, Artifact en wat lokale helden kan er gedanst worden tot de late uurtjes.

7eaven timetable

Een hele dag beuken en springen is natuurlijk bijna niet te doen. Daarom heeft 7EAVEN een eigen chillarea voor jullie: The Trees of Wisdom lounge. Geniet onder het genot van een drankje even van de rust bij de Trees of zorg ervoor dat je krachten weer worden bijgevuld door wat eten te halen bij één van de vele foodtrucks. Overal is aangedacht op dit hemelse terrein.

Een terrein waar je je overdag waant in hemelse sferen, maar zodra de schemering valt er een stapje wordt gemaakt richting de donkere kant. Word jij onderdeel van dit nieuwe verhaal?

7EAVEN Floorplan

De poorten van 7eaven zullen openen om 12:00 en de laatste tonen van de muziek zullen om 23:00 over het terrein galmen. Tot 0:00 is er nog de gelegenheid om een groet te brengen aan het kampvuur. Tickets kosten €27,50 en zijn verkrijgbaar op http://www.7eaven.nl/tickets/

Reageren