Hard News
Door Hard News

Decibel outdoor staat weer voor de deur! Natuurlijk kun je, naast het festival op zaterdag, als echte die-hard ook drie dagen lang genieten van de gezelligste festival-camping. Ook is het gehele weekendterrein, inclusief activiteiten, op één kant van het park te vinden dit jaar. Hierbij een opsomming van wat je allemaal kunt verwachten! 

Feesten tot je niet meer kunt
Maak van jouw Decibel weekend een groot feest tijdens de drie party’s náást het festival op zaterdag. Zo warm je goed op tijdens de Friday kick-off party, geniet je tot in de late uurtjes van de Saturday nightparty en wordt de laatste energie eruit gestampt op de Sunday closing party. Nog steeds niet genoeg gefeest? Dan kun je in het Decibel Hangout cafe 24/7 genieten van de lekkerste beats door bekende artiesten en talenten! Daarnaast zorgt de Flügel Fiësta bar voor extra gezelligheid, waarbij alles voorbijkomt: van Nederlandstalige meezingers, tot de beste 90’s Classics en de heerlijkste Freestyle beats. Check snel de line-up van het volledige weekend:

Friday kick-off party
Adaro
Audiotricz
Brennan Heart
Guerrillas feat. Furyan, Neophyte, Nosferatu & Tha Playah
JNXD
Minus Militia live
Noisecontrollers
Hosted by DV8

Saturday nightparty
A² Unstoppable feat. Alpha², Digital Punk, E-Force & X-Pander
Art of Fighters & The Melodyst
Artifact
Scarphase live
Hosted by Nolz

Sunday closingparty
Atmozfears
Frequencerz
Galactixx
Psyko Punkz
Ran-D vs Hard Driver
Wildstylez
Pussy lounge resident rumble feat. Paul Elstak, Darkraver, Ruthless, The Viper & Ruffian
Hosted by DL

Decibel Hangout
Bass Modulators
D-Sturb
Damian Ray
Destructive Tendencies
Dustin Hertz
Hypnose
Mind Dimension
Noisecontrollers
Panic & Vince
Radical Redemption
Sins of Insanity
Rookie contest winners tba!

Flügel Fiësta bar
Buren van de Brandweer
Criminal Pandaz
DJ Tomba
Flügel Party Hour
Fuzed
Lampengasten
STTRBSTN
and more tba

Tijdens het Decibel weekend verveel je je geen moment!
Naast een vol festivalprogramma is er op de camping nog een hoop te doen en te beleven aan activiteiten. Zo keren ook dit jaar de gamehall en bioscoop terug, waar je je vrienden kunt uitdagen voor een spelletje of even kunt chillen bij een lekker filmpje. Daarnaast kun je je longen uit je lijf zingen in de Karaoke-Sing-a-Long shower en losgaan in de kermisattracties zoals de Polyp of de Funhouse. Om je klaar te maken voor de party’s kun je terecht bij onze kapper en het glitter make-up team. Het resultaat kun je gelijk even vastleggen in de fotobus! Op zondag organiseren we bovendien een hoop leuke dingen, zoals een bootcamp voor de dames en een crossfittrainig voor de heren! De spieren moeten natuurlijk ook even soepel gemaakt worden voor een nieuwe dag feest! Maar je kunt ook meedoen aan het voetbaltoernooi of de skippyballen race en leuke prijzen winnen! Last but not least zullen er ook secret pop-up party’s plaatsvinden met o.a. artiesten Sound Rush en ZazaFront!

Alle faciliteiten aanwezig
De Decibel camping is van alle gemakken voorzien. Naast de drie bestaande sanitaire gebouwen worden er twee extra badhuizen bijgeplaatst om in genoeg faciliteiten te voorzien voor alle kampeerders. Overal kun je gebruik maken van een gratis warme douche en spoeltoiletten. Uiteraard kun je je ook even lekker opfrissen bij de spiegel en gebruik maken van de stroom voor je föhn en scheerapparaat! Op de camping is een kleine supermarkt en een uitgebreide campingwinkel aanwezig voor je laatste of vergeten aankopen. Ook zijn er voldoende eetgelegenheden van een vers gezond ontbijtje tot aan het wel bekende patatje. Je waardevolle spullen kun je kwijt in een locker en je kunt 24 uur per dag terecht bij de infostand voor al je vragen. Ook zijn er acculaders voor je telefoon verkrijgbaar zodat je het hele weekend door bereikbaar bent en foto’s met je mobieltje kan maken. Al die herinneringen van Decibel moet je natuurlijk wel kunnen vastleggen!

Tot slot is er op de camping ook al een speciale Decibel merchandise stand waar jij als eerste in het bezit kunt zijn van de nieuwe collectie! Kortom, alles is aanwezig om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Meer weten over jouw Decibel outdoor – the weekend ervaring? Check de officiële website ,waar alle activiteiten opgesomd staan. De exacte programmering en tijden worden hier later aan toegevoegd. Hier kun je een plattegrond van de camping vinden! Ook dit jaar gaat Decibel outdoor uitverkocht dus koop snel jouw tickets hier! Heb je al een zaterdag ticket maar zou je toch graag een heel weekend gaan? Een upgrade ticket koop je hier! Geen zin om je eigen tent mee te slepen? Je kunt ook een KarTent boeken via de b2s ticketshop.x

Reageren