Hard News
Door Hard News

Echte liefhebbers van raw hardstyle opgelet! In navolging van de Loudness edities in de Maassilo Rotterdam, Klokgebouw Eindhoven en de hosting tijdens Decibel outdoor te Hilvarenbeek, doet b2s dit jaar voor het eerst Lijm & Cultuur in Delft aan met een hele speciale uitvoering van Loudness.

De voormalige lijmfabriek langs de Schie is op 19 september 2015 het toneel voor dit nieuwe evenement waar je zowel in- als outdoor kunt genieten van de kenmerkende sound van Loudness. De voormalige fabriekshallen en het buiten terrein van de locatie wordt omgebouwd tot Loudfest: het raw hardstyle festival van jouw zomer! Verwacht op deze dag alleen maar harde en rauwe sets op een locatie met een waanzinnige, industriële sfeer. Natuurlijk zijn hier de top artiesten uit de raw hardstyle scene aanwezig aangevuld met veelbelovende, nieuwe talenten.

Alvast de sfeer proeven van Loudfest? Bekijk hier de trailer:

Op Loudfest kun je van 12:00 uur tot 23:00 uur beuken en genieten van keiharde sets en speciale acts, verdeeld over meerdere area’s. Check hieronder het volledige programma:

Line-up
B-Front
Digital Punk
Jack of Sound
Degos & Re-Done
The Geminizers
Sub Zero Project
High Voltage
Phuture Noize
Luminite
Requiem
Infirium
Exit Mind [AUS] Dark Pact
Neroz
The Shade
Freakshow [FIN] D-Sturb
Primefire [CH] Randal
Prefix & Density
D-Verze
Shellshock [SCO] The Resistance
Jason Payne

Hosted by Nolz, Livid & Tellem

Raw Hardstyle helden & nieuw talent

Tijdens deze editie kunnen de helden uit de hardstyle scene natuurlijk niet ontbreken. Resident B-Front zet al jaren tijdens Loudness de stage op zijn kop met snoeiharde sets. Voor Loudfest zal hij wederom alles uit de kast halen. Ook namen zoals Jason Payne, High Voltage en Digital Punk zullen te bewonderen zijn op dit unieke festival. Natuurlijk hoort Dark Pact, die recent een succesvolle release heeft gehad op Loudness Recordings met We Are Gods en Godlike, ook thuis op Loudfest.

Aanstormend talent zal zeker niet ontbreken. Sub Zero Project knalde tijdens Loudness in het Klokgebouw het publiek weg, dus wie weet wat zij nu voor deze festival editie in petto hebben. Ook Shellshock, met vorig jaar hun allereerste boeking op Loudness, laten op Loudfest horen hoe hard hun sound is. Prefix & Density, maar ook Phuture Noize die net een nieuw album heeft uitgebracht, zullen een keiharde show weggeven. Kortom; als echte Raw Hardstyle liefhebber mag je Loudfest dus niet missen!

Verkoop

Kaarten voor Loudfest koop je via de b2s ticketshop. Zorg ervoor dat je deze nieuwe editie van Loudness in- & outdoor niet mist.  Lees alle info over Loudfest op deze website.

Reageren