Rik Houwers
Door Rik Houwers

Na Invector, Resist en Retaliation is het nu de beurt aan BeatFreak om de gelederen van Theracords te versterken. Marvin Jansen, zijn echte naam, timmert flink aan de weg in de hardstyle scene. Na jaren van hard werken is daar nu de beloning en heeft hij zich aangesloten bij Theracords.

Elke maand staat de Theracords Radio Show op het programma op Q-dance Radio. Aankomende dinsdag is BeatFreak te gast in de show en verzorgt hij de guestmix. Het is voor BeatFreak een ideaal podium om zijn smaak en DJ skills te tonen aan de hardstyle scene. Qua persoonlijkheid past Marvin heel goed bij Theracords. Marvin is gedreven om de top te halen en is niet bang om zijn producties te laten horen.

Marvin won in 2015 de DJ contest van Radical Redemption’s The One Man Army event. Voor een upcoming talent als Marvin was dit natuurlijk ongelooflijk mooi om mee te mogen maken. In 2016 stond Marvin ook nog tweemaal op Rawstyle Nation, maar bleef het qua grote boekingen enigszins stil. Nu Marvin deel uit gaat maken van Theracords, staat zijn eerste grote gig ook al op de agenda. Hij gaat samen met Thera en Caine draaien op Beat the Bridge als ‘The Opposition Live’.

Marvin over zijn stap naar Theracords:
“The word is finally out! I am more than proud to announce that I have signed with Theracords. They say, hard work will pay off. They are F#CKIN’ RIGHT. I’m more than happy to announce that I will be playing at Beat the Bridge on Kingsday as Theracords: The Opposition Live. Together with Caine and DJ Thera we will destroy the Factory Stage!

To kick off the awesome start of the year I will be guest on the Theracords Radio Show the month @Q-dance Radio. Make sure you tune in next Tuesday 24-01-2017 19.00 – 20.00 CET.

Let’s do this together in 2017
Much love
BeatFreak”

beatfreak

Reageren