Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

End of Line Recordings, het platenlabel van onder andere Delete en Warface, heeft een Rookie EP uitgebracht met de volgende generatie hardstyle artiesten. Niemand minder dan Magnificent, Project Exile, Invector en Beatfreak sieren deze EP. Het platenlabel biedt de opkomende hardstyle talenten een kans om zich te laten horen.

De eerste track op de EP is Magnificent met ‘Wanna Play’. Hoewel hij begon met het maken van dubstep en drum & bass, is hij tegenwoordig actief in de hardstyle scene. Project Exile, die normaal actief is bij platenmaatschappij Theracords, maakt voor de Rookie EP een uitzondering. Met het nummer ‘Sh*t On Your Mind’ is hij te horen op de EP. Invector is al drie jaar actief in de hardstyle scene en toch pas 17 jaar oud. Zijn nummer ‘Multiply‘ is als derde te horen op de Rookie EP. Beatfreak maakt, net als Invector en Project Exile, uit van de groep The Opposition, maar maakt voor de Rookie EP een uitzondering met de track ‘Going Down’.

End Of Line komt met een nieuwe EP

Voor de nieuwe Rookie EP van End of Line Recordings sprokkelt de platenmaatschappij verschillende opkomende artiesten bij elkaar. Drie van de vier artiesten zijn afkomstig van Theracords wat is opgericht door DJ en producer Thera.

Onderaan de afbeelding staat “The Rookie EP #1“. Zou dit betekenen dat er nog meer EP’s aankomen? Je kan de EP hier beluisteren.

Reageren