Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Warface lijkt grote plannen te hebben voor het Live For This-event. Als we alles bij elkaar optellen, dan zou hiermee een grote wens van veel fans in vervulling gaan: het zou namelijk kunnen dat War Force – de gezamenlijke live-act met E-Force – eenmalig terugkeert in de AFAS Live op 11 november.

LEES OOK: War Force stopt ermee: “We’re ready to close doors”

War Force is een van de meest exclusieve live-acts uit de (RAW) Hardstyle-scene. Warface en E-Force bundelden in 2016 de krachten voor het Supremacy anthem en maakten in slechts 14 maanden een mega impact door tracks als ‘Reloaded’ en ‘Break Your Ankles’. Met de grootste stages wereldwijd leek dit de perfecte combinatie: totdat zij tijdens Shockerz afscheid namen met een volledig album en de legendarische woorden. “What happens next shall remain a mystery…”

De sound van War Force is echter nooit vergeten. Na een eerdere teaser enkele jaren geleden, wordt de hoop op de terugkeer nu opnieuw opgehaald. Dit jaar bestaat Warface alweer 10 jaar en ieder jaar weet het te verrassen tijdens het snel uitverkochte Live For This. In de zojuist verschenen video gebruikt de act zelfs ‘Devastation’: de meest beluisterde track van het War Force-album.

Of E-Force en Warface inderdaad samen terugkeren of dat het hier om iets anders gaat zoals een remix, is nog niet duidelijk. Eerder kondigde Warface al aan op Instagram dat tijdens 10 Years of Warface onder andere “het verleden geëerd zal worden”: zou dit de daadwerkelijke comeback van War Force kunnen betekenen..?

“Join me for another legendary night at AFAS Live to celebrate 10 Years of Warface”

Live For This – 10 Years of Warface wordt gehouden op zaterdag 11 november in de AFAS Live (Amsterdam). De pre-registratie loopt nog tot morgen (31 augustus 23:59): daarna zal op 4 september 19:00 de voorverkoop beginnen. Wanneer deze volledig uitverkocht is, zal er geen reguliere verkoop plaatsvinden.

UPDATE: War Force keert eenmalig terug

Warface en E-Force bevestigen de geruchten en keren met War Force voor één keer terug. De live-act maakt een comeback tijdens het jaarlijks uitverkochte Live For This, waarvoor nog enkele kaarten in de AFAS Live beschikbaar zijn.

Omslagfoto via Facebook-pagina War Force

Reageren