Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

War Force, de gezamenlijke live-formatie van Warface en E-Force, is nog niet volledig gestopt. Dit is bevestigd door Warface via zijn Instagram stories, waarin hij stellingen van fans beantwoorde.

LEES OOK: War Force stopt ermee: “We are ready to close the doors”

Nadat Warface en E-Force de krachten bundelden, wist de act War Force in zo’n anderhalf jaar tijd een indrukwekkende stempel te drukken. Denk hierbij aan twee Supremacy-anthems (inclusief de Australische editie) en optredens op Defqon.1, Reverze en Intents Festival: 12 in totaal. Maar toch stopte het duo ermee, nadat het een gloednieuw album weggaf aan iedere bezoeker van een uitverkocht Shockerz in 2017.

De deur werd niet meteen volledig dichtgedaan door War Force (“What happens next shall remain a mystery”) en veel fans hoopten op een terugkeer van de live-act. Hier werd weinig gehoor aan gegeven, totdat Warface gisterenavond een stelling op zijn Instagram ontkende. Conclusie: het klopt niet dat War Force nooit terug zal keren. Met andere woorden: een terugkeer behoort zeker tot de mogelijkheden.

Er is nog hoop op een comeback van War Force

Maar wanneer de comeback precies zal plaatsvinden, is nog niet bekend. Beide DJ’s zitten echter wel bij hetzelfde label, door de toevoeging van E-Force bij End Of Line, en bovendien is de officiële oude/huidige website van de act na ruim 3 jaar nog steeds actief. To be continued…

Omslagfoto via Facebook-pagina Supremacy

Reageren