Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Supremacy bereidt zich voor op de grootste editie voor het 10e jubileum met grote belangstelling van het publiek. Jaarlijks verkoopt het binnen no-time uit: ook voor deze eenmalige keer in het GelreDome is de kans groot dat de kaarten volledig de deur uit vliegen. Daarom start er eerst (speciaal voor de members) een voorverkoop en zo maak ook jij het meeste kans om erbij te zijn.

LEES OOK: “Supremacy legt ieder jaar de lat hoog voor het indoorseizoen”

De afgelopen keren dat Supremacy in de Brabanthallen werd gehouden, stonden er net zoveel bezoekers binnen op het feest als dat er kaarten op Ticketswap stonden – het had bij wijze van twee keer gevuld kunnen worden. Vorig jaar verkocht organisatie Art of Dance alle tickets binnen een recordtijd van 15 minuten: door de hype is het zelfs mogelijk dat het ontzettend hard gaat voor het gigantische GelreDome.

Want Supremacy viert de 10e editie in het iconishe stadion op de grootste manier ooit. Dit betekent dat die enorme mainstage een nog grotere show én line-up zal hebben: hiervoor is Rebelion’s The Final Dose al bekendgemaakt en de andere artiesten worden later nog onthuld. Het mag duidelijk zijn dat de echte liefhebbers dit niet willen missen, dus registreer je snel als Supremacy-member om vooraan in de rij te staan.

Word nu Supremacy-member: “We’re ready to go louder than ever in the legendary GelreDome.”

Op zaterdag 14 september 2024 is het tijd voor Supremacy 2024, dat overdag wordt gehouden in het GelreDome in Arnhem. Vorig jaar waren alle 15.000+ beschikbare tickets binnen 15 minuten uitverkocht tijdens de membersale. Dit jaar zal het niet anders zijn.

Mis het niet en schrijf je in via de officiële website: de membersale begint op dinsdag 28 mei om 19:00 zodat je als eerste de felbegeerde tickets te scoren voor het 10e jubileum van Supremacy. De reguliere sale begint een dag later – alleen als er nog tickets beschikbaar zijn. Dus we raden je aan om je aan te melden als member.

Beeldmateriaal via Art of Dance

Reageren