Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

De geruchten zijn waar: Organisatie Art of Dance heeft zojuist onthuld dat GelreDome het podium wordt voor het tiende jubileum van Supremacy. Dat betekent dat de grootste RAW-acts van het moment eenmalig in Arnhem verzamelen voor de aftrap van het indoorseizoen.

LEES OOK: “Supremacy legt ieder jaar de lat hoog voor het indoorseizoen”

De hype rondom Supremacy is groot. Afgelopen jaar waren alle tickets voor het evenement binnen een kwartier uitverkocht en eerder deze maand won Supremacy nog de prijs voor ‘Best Indoor Event’ tijdens de Hardstyle Awards Ceremony in de Brabanthallen – dé plek waar Supremacy de afgelopen negen edities heeft mogen houden. In naam van Art of Dance verscheen Nolz, de stem van Supremacy, op het podium.

“This year is gonna be an absolute upgrade. I can’t tell you anything, but it’s going to be huge,” liet Nolz weten toen hij de award in ontvangst nam. Inmiddels is het nieuws naar buiten gebracht waar hij het over had: Supremacy verhuist voor de komende editie eenmalig naar het GelreDome in Arnhem.

Supremacy naar GelreDome voor 10e editie

Het eenmalige verhuizen van de Brabanthallen naar de GelreDome, betekent dat er komende editie significant meer bezoekers aanwezig kunnen zijn op het indoor evenement. De gigantische mainstage van Supremacy is elk jaar het toneel voor de grootste RAW-acts van het moment, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Dat betekent dus dat je ook komende editie kunt genieten van gloednieuwe tracks, live-acts en andere primeurs in een van de grootste stadions van het land.

De eerste act is afgelopen donderdag al aangekondigd: Rebelion heeft laten weten dat ze met hun live-act The Final Dose een plekje op de Supremacy 2024 line-up hebben bemachtigd. Wie er verder op het grote podium van de GelreDome plaats gaat nemen, blijft nog even geheim.

Schrijf je in voor de member sale van Supremacy 2024

Supremacy 2024 vindt overdag plaats op zaterdag 14 september 2024 in het GelreDome in Arnhem. Vorig jaar was Supremacy in een recordtempo uitverkocht: alle 15.000+ beschikbare tickets waren binnen 15 minuten weg tijdens de member sale. Ook dit jaar zullen de tickets weer hard gaan – schrijf je daarom in voor de member sale via de officiële website, zodat je als eerste de kans hebt op die felbegeerde tickets voor het 10e jubileum van Supremacy.

Afbeelding via Facebook pagina Supremacy

Reageren