Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

De Defqon.1 2018 line-up is er eentje waar iedereen op gewacht heeft. Met honderden artiesten, drie dagen feesten, een reusachtig festivalterrein en vele tienduizenden bezoekers, belooft Defqon.1 weer een groot feest te worden.

LEES OOK: Maak je klaar voor Defqon.1 Maximum Force

Defqon.1 2018 vindt plaats vanaf vrijdag 22 juni tot en met maandag 25 juni. Zojuist heeft organisatie Q-dance de line-up bekendgemaakt en het komt erop neer dat zo’n beetje iedereen uit de hardere stijlen hier wel te vinden is. Verdeeld over meer dan 10 area’s met de iconische kleuren zoals de RED, BLACK en BLUE. Benieuwd naar welke namen op één van de vele stages staan geprogrammeerd?

BEKIJK HIER DE DEFQON.1 2018 LINE-UP

Maximum Force met de Defqon.1 2018 line-up

Met de bekendmaking van de line-up is het weekendje stampen, feesten en helemaal losgaan al een stukje dichterbij te komen. Kaartjes voor de zaterdag van het festival zijn via de pre-sale al uitverkocht, voor degenen die geen code hebben ontvangen is de kaartverkoop voor Weekend- & Zondag tickets nu beschikbaar. Voor priemende vragen over de kaartverkoop staat hier alle informatie. Via de Facebook-pagina en de Instagram-pagina van Defqon.1 kan je op de hoogte blijven van al het nieuws over Defqon.1.

Tickets in combinatie met een busreis? Kijk dan snel op de website van Party-Vervoer.

Foto via Facebook-pagina Defqon.1

Reageren