Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Op 14 augustus van 14.00 tot 19.00 uur, zullen Luminite, Re-Mind, Outlaw, Chemical Soldiers, Adventum, Splinta & Kamikaze je het exclusieve Gearbox geluid serveren op een actievolle dag op een partyboot in Amsterdam. Tickets zijn verkrijgbaar via born2party.nl/tickets. Meld je aan voor het Facebook event om op de hoogte te blijven van al het laatste nieuws.

GEARBOX DIGITAL
De opkomst van Gearbox Digital is zwaar populariteit aan het bereiken van bijbelse proporties. Gearbox weigert het om dingen op de normale manier te doen. Ze zijn een ongelofelijke toegewijde fanbase aan het creëren.

De missie van Gearbox  is dan ook om de fans op te nemen als onderdeel in alles wat ze doen. De filosofie van het label kan worden onderbouwd door de recente video’s van hun ongelooflijke Gearbox Showcase op Fatality. Terwijl andere labels /agency managers druk zijn met het handhaven van een bepaald niveau van professionaliteit, kan de versnellingsbak manager te zien zijn op verschillende video’s die circuleren op internet. Denk daarbij aan het beklimmen van de voorste barrières, headbangen, schreeuwen en alles wat je maar kunt bedenken en dit alles ter ondersteuning van zijn eigen kunstenaars!

Deze toewijding, waardering en intimiteit komt goed  tot zijn recht bij hun kunstenaars en zorgt voor nog meer energie, wat goed merkbaar is waar Gearbox te vinden is. Hun prestaties gaan samen met  een voortdurend gevoel van;  alsof de menigte en DJ’s één zijn en dat maakt de sfeer op hun evenementen onbetaalbaar.

Stel je nu deze opwindende sfeer eens voor op een boot deze zondag  in het hart van ons land, Amsterdam! Hier zijn een aantal nieuwe Gearbox talenten voor het eerst te zien in ons land, waaronder Splinta & Kamikaze. Primeur van deze dag is het optreden  van Splinta en Kamikaze aangezien ze speciaal vanuit Australië naar Nederland zijn gekomen voor  dit evenement.

BORN2PARTY
Eind 2012 raakte de oprichter (Niels Bakker) door de crisis zijn baan kwijt en kwam nergens meer aan de bak. 3 maanden later zou hij zijn mijlpaal van 30 jaar behalen en wilde dit niet laten passeren. Hij huurde een club af en vroeg zijn vrienden om te komen draaien, waaronder Outlaw van Gearbox. Er moest echter nog een naam verzonnen worden voor dit feest.

In de aanloop ging Niels tussen kerst en oud en nieuw naar drie feesten, waar hij ook drie keer uit zijn broek is gescheurd. Mensen vroegen hem wat hij had gedaan, aangezien hij maar met een paar stukken stof om zijn benen heen liep, waarop het antwoord luidde “Ik ben flink uit me naad gegaan” en ineens had het feest een naam ‘UIT JE NAAD!’ Was geboren.  Dit feest was zo’n succes dat hij besloot om hier zijn werk van te maken en vloog naar de KVK om Born2party te claimen.

Na verschillende evenementen georganiseerd te hebben en 3 jaar verder was het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Zoekend naar een uniek concept zijn we opzoek gegaan naar een unieke locatie voor een nieuw concept genaamd “SHIPWRECK SUNDAY”. De rest wordt geschiedenis.

Reageren