Juno Coolen
Door Juno Coolen

Na drie jaar verhuist Lose Your Mind haar CRAFT Festival van de NDSM-werf naar recreatiegebied Geestmerambacht. Daarnaast zal het festival in het nieuwe jaar niet in juli, maar in mei plaatsvinden. CRAFT Festival zal komend jaar de NDSM-werf verlaten, het festivalterrein dat CRAFT de afgelopen jaren veel heeft geboden. Het festival is met een bezoekersaantal van 17.500 de werf ontgroeid. Tevens hebben de restricties ten aanzien van de hoeveelheid geluid er toe geleid dat Lose Your Mind verder zal gaan in Geestmerambacht.

Geestmerambacht
Het recreatiegebied Geestmerambacht biedt Lose Your Mind meer mogelijkheden tot groei. Dit recreatiegebied geeft ook kans om de stages ruimer op te zetten, daarnaast biedt het terrein de bezoeker meer gemak. Zo is het nieuwe festivalterrein beter bereikbaar en biedt het betere faciliteiten.

CRAFT festival
De grondlegger van het festival, Jeroen Sijtsma, is positief te spreken over de verhuizing van CRAFT naar Geestmerambacht.

“Toen wij hoorden dat deze locatie beschikbaar was, kregen we meteen een positieve mindset. We kunnen in Geestmerambacht net dat beetje extra geven aan onze bezoekers. Waar de NDSM-werf te klein werd en wij dus niet de optimale beleving konden bieden, zullen wij op het nieuwe festivalterrein alles uit de kast halen voor een geweldige dag.”

CRAFT festival zal plaatsvinden op zaterdag 6 mei 2017, in het Geestmerambacht recreatiegebied.

CRAFT Festival
Zaterdag 6 mei
Geestmerambacht
Kaartverkoop is gestart op www.craft-festival.nl

Reageren