Thomas Sterks
Door Thomas Sterks

Dit jaar zal Dance Boulevard gehouden worden op een splinternieuw groen en bosrijk festivalterrein op steenworp afstand van de Wouwse Tol in Bergen op Zoom. Hier is meer ruimte en vrijheid in een nog relaxtere omgeving dan voorheen.

Op deze prachtige en sfeervolle locatie komt het intieme en gezellige festival gevoel nog meer tot zijn recht! Daarnaast is er ruimte voor meer entertainment, een groter aanbod aan eten en een nieuwe stage. Mocht je niet uit de buurt komen is Dance Boulevard ook nog eens ideaal bereikbaar via de A58.

Dance Boulevard is al jaren het leukste allround dance festival van West-Brabant. Van dirty beats tot aan de freestyle en van house tot aan de rauwe hardstyle kicks. Er is voor iedereen wat te ontdekken en te genieten. Bekijk de volledige line up hieronder!

House of Colors zal dit jaar gehost worden door OH1OH en zij nemen al hun toppers mee voor deze vette editie: Boogshe, Bougenvilla, Cmcs, Coen Dacosa, Dyna, La Fuente, Lady Bee, Mesto, Out of Cookies & Tony Junior zullen er stuk voor stuk zorg aan dragen dat de hele dansvloer in beweging is.

De Freestyle gaat voor het eerst uit handen gegeven worden aan niemand minder dan Ruthless.
Deze man wordt al jaren gezien als dé koning van de Freestyle en hij komt niet alleen!
Samen met zijn collega’s Dark-E, Deepack, Francois, Genius, Mark with a K, Miss Puss, Nowaxx, Panic, Pat B, Paul Elstak, Ransom, Yves & Mc Dash gaat dit chaos op de dansvloer worden.

Het RAGE concept van Ralvero zal deze editie de betonnen skatebaan inruilen voor een groene ondergrond. Het gaat rock ’n rollen worden op de meest sexy manier met 4tezian, Artistic Raw, Billy the Kit, Crossnaders, Dirtcaps, Felipe Noise, Mightyfools, Shermanology, The Partysquad & Mc Roga .

Kan het jou niet stevig genoeg zijn? Dan trakteert de Hardstyle Zone jou op de beste en de meest rauwe beats die jij maar kunt bedenken. Focus Events beukt er extra stevig op los en met B-Front, Deepack, Degos & Re-done, Digital Punk, E-Force, Falqon, Jack of Sound, Jason Payne, Jones, Requiem, Titan, Warface & Mc DL komt iedere hardstyle liefhebber aan zijn trekken.

Extra toevoeging dit jaar is de Mengelmoes area en levert een unieke festival beleving op.
Wil jij af van de hokjes of je laten verrassen door een andere sound? Ga dan op ontdekkingsreis met Boyd & Js, Clayton Cash, Duran, Dustin Hertz, Freaco, Roastjob, Skef Deluxe, Soular, Superzero’s, Thunderbuds, Unique, Zulu & Mc O-Boy

Dance Boulevard is dit jaar weer om te smullen.
Deze editie mag je zeker niet missen!

Voor tickets kijk je snel op: dance-boulevard.nl/tickets

Reageren