Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Ook dit jaar kunnen de liefhebbers van hardere stijlen weer genieten op Dance Valley. Ze hebben namelijk de namen voor de hardstyle stage bekendgemaakt. Van euforisch tot raw hardstyle en zelfs hardcore, voor iedereen wat wils. 

Dance Valley bestaat al sinds 1995 en is daarmee één van de langstlopende dance festivals ter wereld. Het evenement staat bekend om de verschillende elektronische muziekstijlen, entertainment en decoratie. Sinds een aantal jaren is er hardstyle te vinden op het festival en ook dit jaar hebben ze grootse namen uitgenodigd voor de 25e editie.

Artiesten als MYST, Warface en Scarphase zijn dit keer te vinden achter de draaitafels. Dance Valley onthult de komende weken elke stage afzonderlijk en wij hebben al gehoord dat er nog meer moois aankomt voor de liefhebbers van de hardere stijlen.

Dance Valley 2019 onthuld namen voor hardstyle stage

Dance Valley vindt plaats op zaterdag 10 augustus 2019 in Velsen-Zuid op het recreatiegebied Spaarnwoude. Voor tickets en meer informatie ga je naar de officiële site van het evenement. 

Omslagfoto via Facebook-pagina Dance Valley

Reageren