Hard News
Door Hard News

Je pakt de pont achter CS, dobbert in een kwartier het IJ over langs A’DAM en een gestrande onderzeeër naar de NDSM-werf. In Noord stuit je na vijf minuten lopen op een immense loods waar De Tijdmachine op 26 december 2015 zal terugkeren; de Scheepsbouwloods, Amsterdam.

Gelegen aan de noordkant van het IJ, vertegenwoordigt de loods de toekomst van de stad. Waar deze omgeving vroeger nog voor verwaarloosd werd aangezien, zijn de verlaten scheepswerven nu in zijn geheel opgebloeid.

Lose Your Mind weet als geen ander dat zij de weersvoorspellingen niet kan beïnvloeden, maar met redelijke zekerheid kan er wel gesteld worden dat het eind december niet heel warm zal zijn. Dit zal ook zijn uitwerking hebben op de gevoelstemperatuur in de loods. In samenwerking met een verwarmingsspecialist zal er alles aan gedaan worden om deze als prettig te laten ervaren, maar er kunnen geen subtropische temperaturen toegezegd worden.

Wie daar voorbij aan kan kijken zal echter getuige zijn van een productioneel meesterwerk dat gekenmerkt zal worden door een locatie met een asgrauw industrieel karakter, dat tot leven wordt gebracht door hardstyle van de hoogst denkbare kwaliteit.

Volgende week zal de line up bekend worden gemaakt. De kaartverkoop start op donderdag 22 oktober 2015 om 19:00 via www.loseyourmind.nl/tickets

De Tijdmachine 2015 – http://bit.ly/DTM_2015
De Tijdmachine playlist – http://bit.ly/DTM_Playlist
Ouwe Jongens Krentenbrood playlist – http://bit.ly/OJK_Playlist

Reageren