Hard News
Door Hard News

Op 19 augustus is het tijd voor het hoogtepunt van jouw festival zomer: Decibel outdoor 2017! Met ruim 200 artiesten, verspreid over 15 indrukwekkende stages zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd. Het mooie, natuurrijke terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek wordt dit jaar opgedeeld in diverse bestemmingen, waarbij jij je eigen route kunt bepalen.

The Mainstage

Met de meest gevestigde namen in de scene, een dikke Hardcore afsluiter, die nog nooit eerder op de Decibel mainstage heeft gestaan en legendarische eindshow is dit het epicentrum van Decibel outdoor.

The Beach

Echte Freestyle madness vind je bij de stages van de Pussy lounge en UP! Dans mee in de Pussy parade of kies ervoor om hier je festivaldag af te sluiten, want de eindshow op de Pussy lounge wordt grootser dan ooit. Zin in wat afwisseling? Dan vind je vlakbij de UP! stage met het beste van Jump en Freestyle in de mix.

The Forest

De echte diehards kunnen genieten van de harde sound die Hardcore4life, Darkness4life en refuse te bieden hebben. En net als voorgaande jaren is er een in- en outdoor stage van Darkness4life! Tussen de bossen van de Beekse Bergen vind je de vier hardste stages van het festival.

Decibel outdoor festival beekse bergen weekend hilvarenbeek hardstyle b2s

The Lake

Langs de oever van de Beekse Bergen kan je genieten van het beste dat Hardstyle te bieden heeft. Van Euforisch tot Raw, je vindt het allemaal in de Euphoria, Loudness en Extreme Loudness.

The Road

We zetten onze versnelling in zijn achteruit en rijden terug in de tijd met remember, back2school en 1992 is 4 you! Dit jaar wordt back2school opgedeeld in een indoor- en outdoor stage, waarbij het brede spectrum aan Early Rave en Millenium Hardcore nog beter aan bod komt. Bij remember kun je genieten van de beste Hardstyle Classics, terwijl 1992 is 4 you! je mee neemt naar de jaren negentig met de beste Oldschool.

The Weekend

Voor degenen die aan één dag festival niet genoeg hebben is er The Weekend! Met de Friday kick-off-, Saturday night- en de Sunday closing party haal jij het maximale uit je Decibel weekend. Maak er drie dagen vol festival madness van en bivakkeer samen met je vrienden op de Decibel camping.

Decibel outdoor festival beekse bergen weekend hilvarenbeek hardstyle b2s

Decibel outdoor – Your ultimate festival destination

Ben jij klaar voor de highlight van jouw festivalzomer? Zet dan de volgende voorverkoop data goed in je agenda:
– Zaterdag 22 april 12.00 uur: verkoop van vaste accommodaties en groepsvelden voor het Decibel weekend via http://travel.decibeloutdoor.com.
– Zaterdag 13 mei 12.00 uur: verkoop van de Saturday tickets en weekend tickets incl. festivalkamperen via http://decibel.tickets.b2s.nl.

Zorg dat jij op tijd je ticket bemachtigd, want deze bestemming mag je niet missen. Verzamel al je vrienden en maak je klaar voor je ultieme destination: Decibel outdoor!

Meer informatie over Decibel outdoor en ticket info vind je op www.decibeloutdoor.com.

Reageren