Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Een aantal weken geleden werd Diana Zwerwer, beter bekend als Deetox, getroffen door de bliksem tijdens het uitlaten van haar hond. Een opmerkelijk verhaal, waardoor veel mensen vreesden voor haar leven. Het was namelijk erg stil vanuit haar kant, maar gelukkig hield haar vriend de social media kanalen bij, zodat fans, vrienden en bekenden toch updates konden krijgen.

Gisteren verscheen er een interview online met RTL Nieuws over haar ongeval. In dit interview licht ze toe wat er nou precies gebeurd is, iets dat veel fans graag zouden willen weten. Ze geeft aan dat het raar is om te beseffen wat er nou eigenlijk allemaal gebeurd is. Ze kan zich van de hele situatie niets meer herinneren. Ze weet niet eens meer wat voor weer het was toen ze de deur uitstapte. Maar als het echt slecht weer was geweest, zou ze bij voorbaat al niet naar buiten zijn gegaan. Er waren volgens haar verschillende omwonenden nog bezig in hun tuin vlak voor het gebeurde.

Een van die omwonenden keek toevallig uit het raam toen het gebeurde en sloeg direct alarm. Wonder boven wonder was er toevallig een ambulancemedewerker in de buurt en die was dus snel ter plaatse. Ze werd gereanimeerd en kwam terecht op de intensive care voor uitgebreid onderzoek. De dagen daarna waren erg zwaar, want Diana was erg verzwakt. Lopen ging nauwelijks en zenuwpijn trok telkens door een andere plek in haar lichaam.

Hoewel het alweer stukken beter gaat met haar, beseft ze dat ze nog een lange weg te gaan heeft. “Ik vind het heel moeilijk om niks te doen. Ik kijk films en lees veel en probeer af en toe een klein huishoudelijk klusje te doen. Ook heb ik de hond weer uitgelaten, samen met mijn vriend. Het is goed om in beweging te blijven.” Ze zou het liefst direct weer achter de draaitafels staan en in haar studio zitten, maar dat kan nog wel even duren.

Lees hier het volledige interview met RTL Nieuws.

Foto: QAPITAL | Q-dance.com

Reageren