Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Zojuist kwamen Frequencerz en MC Livid met heel groot nieuws. Tijdens hun mix in de BLUE livestream, als opwarmer voor Defqon, onthulde ze namelijk dat er dit jaar zal er namelijk een Defqon.1 2018 livestream plaatsvinden! Welke podia en artiesten zullen worden uitgelicht, is op dit moment nog niet duidelijk, maar de ongelukkigen die geen kaartje konden bemachtigen of verhinderd waren, kunnen ook genieten van het festival.

LEES OOK: Zet je schrap, want de Defqon.1 brug is er weer klaar voor

Dit jaar zal de Defqon.1 2018 livestream met zowel beeld als geluid te volgen zijn van vrijdag tot en met zondag. MC Livid, host van de uitzending van zojuist, weet te vermelden dat de stream op de social van Q-dance te volgen zal zijn. Niet alleen de thuisblijvers mogen blij zijn met dit nieuws: ook degenen die aanwezig zijn op het evenement kunnen niet overal tegelijk aanwezig zijn. Mochten de beelden online verschijnen na de stream, dan kan er nog worden teruggekeken op het festival.

Defqon.1 2018 livestream laat thuisblijvers ook genieten

Met dit nieuws komt het ‘Mekka van de harderstyles’ toch wel heel dichtbij. Geen zorgen dus als het bij jou al begint te kriebelen, want je bent vast niet de enige. Nog een aantal nachtjes slapen en dan gaan de poorten van Defqon.1 open.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-dance

Reageren