Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Quinten van Aalst, beter bekend als Delius, gaat een nieuwe plaat uitbrengen met de naam ‘Kick & Bass’. Waar de hardstyle-scene steeds meer luisteraars en bezoekers krijgt, blijft de stroom aan nieuwe DJ’s dus ook niet achter. 

De titel ‘Kick & Bass’ omschrijft duidelijk waar Delius voor staat: veelzijdige, harde en energieke kicks. Deze afwisseling maakt het nummer tot een productie waar veel hardstyle liefhebbers wel naar willen luisteren. De track is ook niet onopgemerkt gebleven bij andere DJ’s, want onder andere PRDX en Ceazer draaiden ‘Kick & Bass’ al.

Delius produceert al zo’n 4 á 5 jaar en won al verschillende DJ contests waardoor zijn bekendheid groeide. Het eerste festival waar hij mocht draaien door een wedstrijd te winnen, was Bass Protocol. Na die prestatie nam zijn passie voor produceren alleen maar toe en won hij ook nog de Rookie contest van Decibel outdoor in 2017. Vanaf dat moment draait hij op steeds meer festivals en dit jaar is hij ook nog te zien op evenementen als Intents Festival en Outdoor Stereo.

Toch is draaien en produceren is niet het enige wat Delius doet. Hij heeft namelijk ook een eigen podcast ‘Discover Hardstyle by Delius’, waarin hij zijn lichten op talentvolle DJ’s laat schijnen.

‘Kick & Bass’ van Delius komt binnenkort uit

Deze nieuwe track van Delius zal vanaf 24 mei te streamen zijn op Spotify en iTunes. Ga naar de Facebook-pagina van de DJ om op de hoogte te blijven van deze artiest en zijn tracks.

Omslagfoto via Facebook-pagina Delius

Reageren