Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Devin Wild heeft eindelijk zijn release van de klassieke ‘Hold That Sucker Down’ te pakken. Na ruim drie jaar komt de track uit op het wereldberoemde Armada Music: het label dat is opgericht door onder andere Armin Van Buuren.

LEES OOK: Intents & WiSH Outdoor breiden Elektrum Festival nog verder uit

“You’ve gotta hold that sucker down”, is een vocal die al jaren door de grootste internationale artiesten wordt gedraaid. Jerome Isma-Ae bracht de eerste dance-versie uit in 2009 en vervolgens maakten Charlotte de Witte en Sick Individuals hier meerdere remixes van. De afgelopen jaren kwamen deze lyrics voorbij in de sets van onder andere Armin van Buuren, Tiësto, Chuckie en zelfs afgelopen weekend nog op de mainstage van Tomorrowland.

Het zorgde bij Devin Wild 3 jaar geleden al voor de nodige inspiratie om een Hardstyle-versie van de plaat te maken. “Ik heb deze versie van het nummer ooit voor de lol gemaakt om tijdens de Scantraxx livestream te draaien”, legt Devin Wild uit.

“Er waren geen intenties om het officieel uit te brengen, maar na Reverze 2022 kreeg de track zoveel positieve reacties… Dus begonnen we de mogelijkheden te onderzoeken om het officieel uit te brengen. Na een tijdje hadden we eindelijk goedkeuring van alle rechthebbenden en konden we het vrijgeven op Armada!” De plek waar de vocal thuishoort.

Devin Wild – ‘Hold That Sucker Down’ is nu te beluisteren

Devin Wild – ‘Hold That Sucker Down’ is nu verkrijgbaar via de officiële kanalen van Armada Music. De komende maanden vind je Devin Wild op het podium van andere Decibel outdoor, Mysteryland en het Hongaarse Sziget Festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Devin Wild

Reageren