Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Dit jaar is het alweer tijd voor de tiende editie van het droomachtige Dream Village. Voor het jubileum pakt de organisatie groots uit, met onder andere de terugkeer van de DownTown Dreamstreet! Van broekhangen contests tot een compleet uitgeruste gamehall, deze dingen zou je niet verwachten op Dream Village én zorgen ervoor dat jij deze editie absoluut niet wil missen.

1. Luxe dineren in restaurant Dream Restaurant

Food liefhebbers opgelet! In het Dream Restaurant kan je namelijk genieten van goede wijn, porselein en culinaire hoogstandjes in plaats van het standaard ‘frietje met’ of ‘broodje beenham’ op een festival. Het Dream Restaurant pakt groots uit met voorgerechten als Carpaccio & Gazpacho, hoofdgerechten als Grilled Steak, Spareribs & Pasta Pesto én als nagerechten staan er Dame Blanches & Crema Catalanas op je te wachten. Als kers op de taart is er ook nog eens tafelbediening… Wat wil je nog meer?

2. Kampioenschap broekhangen bij My Brand

Bij My Brand kan je als man zijnde meer dan goed uit te voeten. Met de enige echte broekhangen contest kan jij namelijk laten zien wat je wel niet waard bent. Voor degenen die zich het langste kunnen vastklampen aan de broekspijpen staan er als prijzen zelfs cadeaubonnen voor jullie klaar. Niet kunnen winnen? Wees dan niet getreurd, bij My Brand kan je ook terecht voor de bekende merkkleding.

3. Grote Silent Disco Show in het Dream Café

In de bruine kroeg van Dream Village – het Dream Café – staan er meer dan 70 artiesten klaar om jullie het hele weekend van de Grote Silent Disco Show in het gezellige Brabant te voorzien. Overdag kunnen alle festivalbezoekers hier terecht met keuze uit 3 verschillende muzikale kanalen, en ’s nachts blijft het feest gewoon doorgaan voor alle bewoners van het Dream Resort.

4. Uitsluitend draaien met platen in de Vinyl Hut

Weet je nog… De goede oude tijd dat er met nog platen werd gedraaid? Als jij ook zo’n liefhebber van classics bent en “vroeger was alles beter” jouw motto is, wil je zeker een bezoekje brengen aan de Vinyl Hut op Dream Village. Hier wordt er gedurende het hele weekend een ode gebracht aan de échte klassiekers door uitsluitend platen te draaien… Hoe gaaf is dat?

5. “Yes I do!” in de Dream Village Wedding Chapel

Ben je al jarenlang samen met jouw partner, of heb je op Dream Village de liefde van je leven ontmoet? In de enige echte Wedding Chapel op de DownTown DreamStreet kunnen jullie de liefde officieel bezegelen. Als de ultieme huwelijksreis kunnen jullie vervolgens een heel weekend losgaan op de 7 droomachtige Dream VIllage stages.

6. Het ultieme Dream Village verjaardagsfeestje

De tiende verjaardag van Dream Village moet natuurlijk meer dan uitbundig gevierd worden, en precies om deze reden houdt de organisatie van 14:00 tot 20:00 in de DreamTown nog een extra verjaardagsfeestje. Hier zullen ieder uur taart, cadeaus, feesthoedjes en prijzen je om de oren vliegen. Met een eigen presentator én rad om aan te draaien vier je hier de ultieme birthday party: “Bij zijn is meemaken!’

7. Gamen voor je leven in de compleet uitgeruste Arcadehall

In de enige echte Dream Village Arcadehall kun je genieten van de meest iconische games: van pinballen, flipperkasten en airhockeyen tot tafelvoetballen, tafeltennissen en boksballen… You name it, Dream Village has it! Als gamer kun je je hier uren (al dan niet dagen) lang vermaken, dus zorg er zeker voor dat je tussen het feesten door hier even een bezoekje brengt. Geen gamer, maar wel een zanger? Ga dan de strijd aan met je beste vriend in de unieke sing-a-long-shower!

8. En nog zó veel meer!

Alsof bovenstaande aciviteiten nog niet genoeg zijn, is er nog veel meer te beleven op het festivalterrein van Dream Village. Van Cocktailbars en Dream Boetiekjes tot Barbershops en stoelmassages; deze jubileum editie van Dream Village belooft er één voor in de boeken te worden en wil jij absoluut niet missen!

Wil jij nu ook bij deze unieke afsluiting van het festivalseizoen zijn? Dream Village 2019 – 10th Anniversary zal van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september plaatsvinden aan de Lage Aard in Breda. Kaarten voor dit spektakel zijn nu nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. 

Reageren