Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is er een gloednieuwe video online gegaan over DEDIQATED – het 20 jarige jublieumfeest van Q-dance in het Gelredome. Hierin lijkt de organisatie bekend te maken wat je precies kunt verwachten van het event: van The Qlubtempo Parade tot The Best of Power Hour, en van Ode to in Qontrol tot Legends Reunited. 

LEES OOK: Als deze artiesten draaien op DEDIQATED…

In de vorige DEDIQATED video leek Q-dance ook al een tipje van de sluier op te lichten, waarin een groot aantal artiesten te zien was die misschien wel op het event zouden draaien. In de nieuwe video zijn nu ook ontzettend veel bekende concepten terug te vinden, waarbij werkelijk het gehele spectrum aan 20 years of Q-dance voorbij komt. Hieronder vind je alvast een klein gedeelte van wat je kan verwachten, máár de oplettende kijker zal zeker meer kunnen ontdekken in de video!

In de video zagen we onder andere The Hardstyle Top 25, The Qlubtempo Parade, Millennium Hardcore Mayhem, The Best of Power Hour, Legends Reunited, Viva Hollandia, The Birth of Raw, Ode to in Qontrol, Early Rave Rebels & Bella Hardstyle Italia voorbij komen. Hiermee belooft DEDIQATED dus een unieke viering en een echte tijdreis door de verschillende stijlen en concepten van Q-dance te worden. 

“We only celebrate our birthday once every ten years…”

DEDIQATED – 20 years of Q-dance zal op 8 februari plaatsvinden van 12:00 tot 23:00 in het Gelredome in Arnhem. De kaarverkoop start deze zaterdag 9 november om 13:00 via de officiële website van Q-dance. Wees er snel bij, want de eerste DEDIQATED bezoekers hebben hun kaarten al  binnen uit de pre-registratie sale!

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 

Reacties

  • Jankerd 06 november 2019 - 11:40

    Eerst zien dan geloven. Q Dance is goed in mooie verhalen.

    Quote

Reageren