Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

In de zomer van 2021 biedt Dropzone de ultieme hardere stijlen vakantie voor de echte liefhebbers: 4 dagen waanzin onder de Kroatische zon en feesten met enkele van de grootste artiesten in de scene. Als klap op de vuurpijl is de locatie van dit evenement niets minder dan het beroemde strand van Zrće.

LEES OOK: Dit is waarom wij alle festivals zo hard missen

Dropzone biedt het beste van twee werelden tijdens de gloednieuwe editie in juli 2021: genieten van een welverdiende zonnige break én vier dagen achter elkaar feesten. De organisatie gaat volgend jaar alles uit de kast halen en nodigt een enorme line-up uit om mee te doen aan de ultieme hardere stijlen vakantie. Van euforische beats tot raw hardstyle kicks, het Zrcé-strand in Kroatië zal je verwelkomen met al het beste dat ons genre te bieden heeft.

Volgens Dropzone zetten ze zich 100% in om ervoor te zorgen dat deze editie het hoogtepunt van volgende zomer wordt – met of zonder het coronavirus. Door maximaal 1000 muziekliefhebbers toe te laten, kunnen ze namelijk aan alle regels voldoen en bezoekers van deze hardere stijlen vakantie verzekeren. Maak kans op een Beach House voor jou en je vrienden met 6 VIP festivaltickets ter waarde van meer dan €3000 (en festivaltickets voor 5 tweedeprijswinnaars): registreer je hieronder om de gelukkige winnaar te worden van dit geweldige vakantiepakket!

“Liefhebbers van hardere stijlen, dit was zo’n moeilijk jaar voor ons allemaal, maar we kunnen nu optimistisch naar de toekomst kijken! Na de uitgestelde editie zijn we 100% toegewijd om ervoor te zorgen dat 2021 ons jaar wordt en met de uitrol van twee vaccins al in 2020, hebben we er alle vertrouwen in dat er volgende zomer minstens een evenement met een capaciteit van 1000 mensen zal plaatsvinden.

Dit keer houdt niets ons tegen, de toewijding van ons team is ongeëvenaard en we zullen er alles aan doen om dit feest in het paradijs te realiseren. De grootse line-up zal binnenkort bekendgemaakt worden!”

“Get excited for 4 days of madness at the legendary Zrcé Beach”

Dropzone vindt plaats van maandag 5 tot en met donderdag 8 juli in 2021 op het Zrće-strand in Kroatië. Bezoek de officiële website van het evenement voor meer informatie en de pre-registratie. Wees er snel bij, want er zijn maar 1000 tickets beschikbaar!

Reacties

 • Chanel Bernes 19 december 2020 - 14:18

  Ik zou er alles voor over hebben om nog een keer te feesten, al is het maar één keer 😭

  Quote
 • Leon 19 december 2020 - 15:08

  Sick!

  Quote
 • Denise Hendrikse-Groffen 19 december 2020 - 15:12

  Wat heerlijk, daar zijn we allemaal zo onwijs aan toe! 🙏😍

  Quote
 • Laura de Lang 19 december 2020 - 15:22

  OMG yes Please 😍🙏

  Quote
 • Jasper Goris 20 december 2020 - 11:28

  Nice eindelijk nog is een dik feesje! 🤩Kword helemaal zot hier thuis door niks te kunne doen…

  Quote
 • Ralph 21 december 2020 - 00:46

  Vakantie en een festival in een 😱
  Klinkt als een top plan !

  Quote
 • Lorenzo 21 december 2020 - 18:16

  Trommelvlies lever alles naar de kloteeeeeeee #tijd voor n feestje

  Quote
 • Mathias 22 december 2020 - 12:51

  Zou helemaal mooi zijn dit te winnen😍

  Quote

Reageren