Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het nieuwe Elektrum Festival heeft zojuist het eerste deel van de line-up onthuld. Met vier verschillende stages en verspreid over twee dagen is hier het beste van hardstyle, raw, hardcore, classics en uptempo te vinden op een iconische locatie: “A grand new outdoor harder styles experience.”

LEES OOK: Intents Festival & WiSH Outdoor bundelen krachten voor nieuw avontuur: Elektrum Festival

Hiermee geeft Elektrum Festival het startschot van eerder dit jaar een vervolg, toen Intents Festival en WiSH Outdoor aankondigden om de koppen bij elkaar te steken voor dit gloednieuwe festival. Een festival waarbij het even lang licht als donker is en waar je kunt genieten van de hardere stijlen op bijzondere grond: de Velder Bossen in Boxtel.

Uit eerste namen van de Elektrum Festival line-up blijkt nu dat het gaat om 4 verschillende stages. Met op zaterdag een grote Indoor Mainstage voor Hardstyle, de Dynamite-area voor Hardcore, een Fanaticz-stage voor Raw en de beruchte Boombox voor talenten. Denk hierbij aan namen zoals D-Block & S-te-Fan, Rebelion en Angerfist – maar dat is nog lang niet alles.

Want op de zondag van Elektrum komen (naast Sickmode ON en Vertile’s Dimension op de mainstage) de Relive en de Uptempo aan bod. De liefhebbers van Hardstyle Classics kunnen de grote namen als Adaro, Crypsis & Chain Reaction en Max Enforcer verwachten. Verder zorgen onder andere Cryogenic, Barber en Manifest Destiny ervoor dat het BPM omhoog geschroefd wordt. Check de Elektrum Festival line-up (tot nu toe) hieronder.

“Elektrum Festival strives for an ear shattering blend of hardstyle, raw, hardcore, classics and uptempo”

Elektrum Festival vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2022 bij de Velder Bossen in Boxtel. De super early birds vlogen binnen no-time de deur uit, dus zorg ervoor dat je aanstaande dinsdag 9 augustus om 20:00 paraat bent voor de reguliere verkoop. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

Elektrum Festival line-up (more to be announced)

Zaterdag 8 oktober

Indoor Mainstage
D-Block & S-te-Fan
D-Sturb
KELTEK LIVE
Phuture Noize
Rebelion
Rooler LIVE

Dynamite (Hardcore)
Angerfist
Barber vs. Unproven
Deadly Guns
DRS
Spitnoise

Fanaticz (Raw)
Aversion vs. Imperatorz
Fraw vs. Mutilator
Mish
The Purge vs. Adjuzt
Unresolved

Boombox (Talents)
Bright Visions
Darcon Inc.
Demencia
More Kords
Rude Convict
TWSTD

Zondag 9 oktober

Indoor Mainstage
Act of Rage vs. Rebelion
Adaro vs. Rejecta
Sickmode ON
Vertile’s Dimension
Warface vs. Bloodlust

Relive (Classics)
Adaro
Crypsis vs. Chain Reaction
Jones
Max Enforcer
Tatanka

Uptempo
Barber
The Dope Doctor
Cryogenic
Juliëx
Lunakorpz
Manifest Destiny

Boombox (Talents)
Dvastate
Releazer
Retaliation
Rogue Zero
Spectre

Omslagfoto via Facebook-pagina Intents Festival

Reageren