Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Precies een week geleden ging de evenementenwereld in Nederland opnieuw op slot, maar Free2Party is weer bezig geweest met een alternatief voor dit weekend. In samenwerking met ZAK Uelsen (dat net over de grens met Almelo ligt) viert het namelijk het 30-jarig jubileum van de beroemde club, met onder andere Psyko Punkz, Adaro en Freestyle Maniacs. Bovendien wordt er op de locatie zelf getest: “Het maakt dus niet uit of je wel of niet gevaccineerd bent.”

LEES OOK: Free2Party steekt Duitse grens over voor veilige evenementen: “Super geregeld daar”

Free2Party richt de pijlen opnieuw op onze oosterburen. Club ZAK Uelsen heeft namelijk nog steeds een testruimte op locatie ingericht, waar alle bezoekers (met of zonder vaccinatie) een test moeten afnemen. “Iedereen is nog steeds van harte welkom, want we blijven ons houden aan de 3G+ regel.” Om valse- of namaaktest te voorkomen, worden deze zelfs door de Duitse club uitgevoerd. Hierdoor waren er afgelopen zomer 0 bestemmingen met meer dan 5000 bezoekers over de vloer. Ben je positief, dan krijg je je geld weer terug.

Dit weekend is het (alsnog) feest, want Free2Party zet weer een hardstyle-programma om de leegte op te vullen met een jubileum. “Omdat het eventcenter dit jaar 30 jaar bestaat hoef je aankomende zaterdag (als je er voor 23:00 binnen bent) zelfs geen entree te betalen! Kom je na 23:00 dan betaal je maar €10,- aan de deur”, laat de organisatie weten. “Dit is dus de kans om toch nog even los te gaan in deze mega locatie net over de grens bij Almelo.”

Free2Party gaat opnieuw naar Duitsland voor feest: voor 23:00 gratis entree en testen op locatie mogelijk (voor iedereen)

Het evenement vindt morgen (zaterdag 20 november) plaats in ZAK Uelsen van 22:00 tot 05:00. Voor een test afspraak kun je hier terecht: dit kan zelfs een uur voor aankomst, zodat je (bij een negatieve uitslag) meteen naar binnen kunt. Ga voor meer informatie naar het officiële Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Free2Party

Reageren